Foto bij 145.

Bryant point of view
De hele familie viel uitelkaar door mijn komst. ‘Misschien als ze je leert kennen dat het anders wordt, Bryant!’ Medelevend keken Pieter en Melissa mij aan. ‘Tom is haar kant op, ze komt zo wel terug.’ Ik knikte even. ‘Ze houdt echt van hem hé?’ Beide knikte ze. ‘Gelukkig wel, ze wonen ook samen.’ Ik glimlachte even. ‘Ja, dat zei Tom! Aardige jongen, doet geen vlieg kwaad.’ Beide knikte ze weer. Melissa zuchtte even. ‘Bryant we moeten je wat vertellen, ik heb nieuws over je vader. Je moet de waarheid horen.’ Zo erg kon het toch niet zijn? Vragend en afwachtend keek ik ze aan. ‘Pieter is ook jouw vader.’ Ik begon te lachen. ‘Ja, dat weet ik toch al lang, nu even serieus wie is mijn verwekker?’ Ik werd serieus aangekeken door Melissa. ‘Voor dat jouw moeder aan de drugs ging had Pieter een relatie met haar.’

Mijn hoofd tolde alle kanten op. ‘Dit hebben jullie zeker ook net aan haar verteld?’ Ik wees naar buiten en zag Audrey en Tom aan komen lopen. Ze knikte beiden. Ik zag dat Pieter weg wilde lopen maar Melissa hield hem tegen. ‘Bryant luister..’ Dit was de eerste keer in het gesprek dat hij wat probeerde te zeggen. ‘Je naam is en blijf Valentine, net zoals dat bij Audrey zou blijven.’ Moest ik er een probleem van maken dat ik jaren met mijn vader geleefd heb zonder het te weten of moet ik rustig blijven?

‘Hoe heb je al die jaren kunnen verzwijgen dat jij mijn vader was? Misschien was het dan niet zo gelopen, ik dacht dat niemand mij wilde hebben, mijn moeder was en mijn vader was verdwenen.’ Medeleven werd ik aangekeken. Ik hoorde de deur openslaan. ‘Had ik niet het recht om te weten dat ik een broer had of ja nu heb?’ Audrey kwam binnen stormen. ‘Rustig schat.’ Hoorde ik Tom nog tegen haar zeggen. Ze kwam naast mij zitten.

Audrey point of view
Als ik ergens wel een hekel aan heb zijn het wel leugens en oneerlijkheid en toch wordt ik al jaren voorgelogen door mijn ouders. ‘Ik wordt hier voorgelogen door mijn ouders, ik weet niet hoeveel jaar al. Lang genoeg dat ik mijn eigen broer niet herken. Wanneer waren jullie van plan mij dit te vertellen?’ Mijn vader stond op en liep weg. ‘Sorry, Melissa.’ Mijn moeder was alleen over.

Reageer (1)

  • Iskuane

    lekker makkelijk wat die vader doet... loop maar weer weg (N)

    Snel weer verder hoor (flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen