Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • LoveIron



    WHAHAHA GETONGD, oh nee gekust whaha ik zie het helemaal voor me! Die Ellie is echt een schat! En omg wat verlang ik nu naar de zomer en het strand goshh!

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Het begin is zo mooi! Hoe zij Ellie ophemelt. Ik weet niet of jij dat ook hebt maar ik vind dat leuk om te schrijven zo'n stukjes. Ik heb in mijn verhaal ook een stukje waarin Joey en Julia opgehemeld worden. En ik weet niet waarom maar dat is zo tof om te schrijven. En jij kan dat ook nog eens zo mooi!
    En daar heb je die glimlach weer! Ryan en Jess! (flower)
    Haha, Charlie is hier echt heel grappig! Je maakt het weer heel realistisch trouwens, door Charlie toch te laten genieten van deze momenten. Want ongelukkige mensen (om het nu zacht uit te drukken) kunnen ook nog genieten en toch gelukkig zijn. maar ik wijk af het hele stukje van kussen versus tongen, (Y)! Nogmaals enorm respect en grote bewondering voor jouw talent!
    Heb jij trouwens al iets teruggehoord van jouw 'testlezer' (ben even de naam kwijt)? Ik ben volgens mij al even nerveus als jij! ;O

    9 jaar geleden
  • Chantilly

    Subtiel? Hahah

    9 jaar geleden
  • Vega

    Subtiel vragen? Nou als je manier uit gevogelt heb laat het me weten!

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    Dankje, nu heb ik zin in cupcakes en ik heb er geen meer (huil)
    Gabriel en Ellie zijn schattig (H)
    Hoe moet je dat subtiel vragen, Apple?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen