Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Kattris

    God. Okay hoe gek dit ook klinkt wil ik een Daniel.
    Ik wil een flirty type die echt helemaal los gaat op meisjes maar op het moment dat hij mij (Ellie) tegenkomt hij helemaal lief en voorzichtig doet enzo.
    JA. Dat zou fijn zijn.
    Gestoord, ik weet het. Maar het zou een leuk idee zijn om te weten dat ik een badboy cool krijg. Of niet? Ben ik de enige? Okay.
    Sorry
    LOVE THE CHAPTER
    <33333

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Haha nu is Ryan grappig! & Charlie ook nog steeds! ^^ Weer een luchtig, een-glimlach-is-niet-te vermijden deeltje!! Ik hou van deze deeltje! Maar in allen eerlijkheid ik hou gewoon van al uw deeltjes/ het gehele verhaal!
    Ik ben echt blij voor Gabriël. Ik hoop dat hij zichzelf bewijst! Ik ben heel benieuwd naar de in- een-relatie-Gabriel! ^^ Ben gewoon benieuwd naar de verdere verloop van jouw verhaal! Ik weet niet hoe je het doet maar jij houdt je lezers echt nieuwsgierig, verlangend naar meer! Ik wil meer te weten komen over jouw personages, jouw personages in bepaalde situaties, hun geschiedenis .... Ik weet niet of dat alleen het geval is bij mij of bij al jouw lezers maar ik kan precies niet genoeg ontdekken/weten!!
    Snel verder!!! (flower)(flower)

    9 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Tweety en ryan en klinkt misschien raar, maar misschien kunnen Charlie en Apple ook wel wat worden. Ook weet het, klinkt raar, ben raar, maar kwam ineens in me op.

    9 jaar geleden
  • TAMOCHi

    awh dit is zo schattig awh awh <33
    Ik denk dat ik Ryan Gabriella het leukst vind samen, ze zijn zo lief denk ik <3
    meid je schrijft zo goed, damn !
    xx

    9 jaar geleden
  • Vega

    Aaaaaaah schattig.........

    Ik ben voor geen team. Ik zie altijd wel wat er gebeurt.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen