Foto bij || 21

Jade Elizabeth Martin


Zenuwachtig kam ik mijn haar en kijk nog eens in de spiegel. Ik had net een beetje subtiele lichte make-up opgedaan en wrijf nu zenuwachtig over mijn kleedje. Stephen kan er elk moment zijn om samen iets te gaan eten en daarna gaan we uit, samen met Dylan en een vriend van Stephen, Timothy.
De bel gaat en zenuwachtig kijk ik nog eens in de spiegel terwijl ik naar de deur loop. Een kleine zucht verlaat mijn lippen en ik doe de deur open.
“Wow, dag schoonheid.” Onmiddellijk krijg ik een glimlach op mijn gezicht en zijn mijn zenuwen verdwenen.
“Dag Steph.” Stephen drukt een zachte kus op mijn lippen, stapt achter uit en kijkt me even keurend aan.
“Je ziet er prachtig uit, Jade.” Nog een zachte kus op mijn lippen, waarna ik mijn tasje neem en de deur sluit.
“Naar waar gaan we eigenlijk?” Stephen kijkt even op van de baan en legt zijn hand kort op mijn been.
“Geduld lieverd, je zal het straks zien.” Nieuwsgierig kijk ik naar de baan, terwijl ik hoop dat ik de weg zal herkennen en weten naar wel restaurantje we gaan. Na enkele minuten begin ik toch aan andere dingen te denken en let ik al niet meer op de baan.
“Jade, we zijn er.” Ik voel weer zijn hand op mijn been en kijk hem glimlachend aan. Snel kijk ik daarna waar we zijn en een klein gilletje verlaat mijn mond.
“Steph, dit is toch veel te duur!” We stonden voor een van de chicste restaurants van de stad.
“Voor jou is niks te veel.” Een ooh’tje verlaat mijn lippen, waarna ik hem een kus geef. Ik stap snel de auto uit en strijk mijn kleedje nogmaals glad.
Stephen laat zijn hand in het mijne glijden en samen wandelen we het restaurantje binnen.
“Gereserveerd op de naam van meneer Brown.” De ober knikt en wandelt ons voor naar een mooi tafeltje, waar hij mijn stoel achteruit schuift en mijn jas aanneemt. Verlegen bedank ik hem, waarna hij even grinnikt, Stephen’s jas aanneemt en snel terug weg is. Stephen heeft ondertussen recht tegenover me plaats genomen en neemt lief mijn hand. Een aantal seconden kijken we in elkaars ogen en glimlachen we beide, er hangt een aangename stilte.
“Kan ik jullie iets aanbieden om te drinken?” We kijken beide op naar de serveerster.
“Een fles champagne, alstublieft.” De serveerster knikt en verlaat ons tafel, waarna ik Stephen geschokt aankijk.
“Cha -, Cha-, champagne?” Stotter ik, waardoor Stephen in de lach schiet.
“Dat verdien je.” Stephen leunt over tafel, waarna hij een kus op mijn lippen drukt en even zacht over mijn wang strijkt.

Na twee uurtjes gezellig te praten en veel te lekker gegeten te hebben, rekent Stephen af. Hij wou dat ik de prijs niet zag, met als reden dat ik me daar geen zorgen over moest maken. Dus was ik even naar toilet gegaan om mijn make-up bij te werken en te kijken of mijn jurkje nog goed zat.
Ik loop terug naar het tafeltje, waar Stephen al staat te wachten met ons jassen, die ik snel aan doe. Samen wandelen we naar buiten en blijven nog even nagenietend voor de auto staan.
“Hoe laat is het?” Stephen kijkt snel op zijn horloge.
“Het is nu 23u30, Timothy kwam tegen middernacht.” Ik knik.
“Dylan ook.”
“Wil je dan nog even wandelen?” Stephen wijst naar het park voor het restaurantje, de club waar we naar toe gingen lag hier maar 5 minuten met de auto vandaan, dus tijd voor een wandeling hadden we zeker nog.

Reageer (2)

  • MeloveEmma

    Ben ik de enige die nu helemaal de.kriebels krijgt van dat wandelingetje?

    9 jaar geleden
  • Monks

    Stephen is echt lief, voor nu.
    Je weet dat ik wil dat je snel verder gaat!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen