Foto bij 147.

3 weken later

Audrey point of view
Daar zat ik dan aan de andere kant van Duitsland, in een saai en wit kantoor waar ik mij echt niet wilde bevinden, maar moest. ‘Wat doe ik hier eigenlijk?’ Verbaasd werd ik van alle kanten aangekeken. ‘Bill, wat is dit? En waar is Tom?’ Hij keek even weg en begon met vertellen. ‘Tom zit in de gevangenis.’ Mijn wereld stortte in. Toen het tot mij doorkwam begon ik te lachen. ‘Bill, doe toch eens niet zo hysterisch, het niet of hij m’n broer vermoord heeft of zo.’ Bill keek mij serieus aan. ‘Dit meen je niet? Heeft Tom…’ Bill knikte van niet. Adrenaline ging door mijn lichaam. ‘Ze hebben elkaar proberen te vermoorden.’ Mijn ogen sprongen open. ‘Waar is die klootzak?’ Ik werd vragend aangekeken.

Er kwamen verschillende mensen binnen lopen. ‘Waar is die klootzak?’ Riep ik door de kamer heen. ‘Audrey, rustig.’ Commandeerde hij mij. ‘Nee! Ik wil weten waar die klootzak is! Niemand zit aan mijn man!’ Een glimlach verscheen op Bill zijn gezicht. ‘Nou dat is het probleem, hij is dus vermoord. Tom is verdachte.’ Opgelucht keek ik hem aan. Het drong mij nog niet echt door dat het leek of Tom iemand vermoord zou hebben. ‘Als hij het niet gedaan had was ik het wel geweest.’ De mensen keken mij verbaasd aan. De afgelopen weken hebben we aardig wat spanningen gehad met o zo lieve Bryant. Hij stal spullen en probeerde Tom en mij uit elkaar te drijven en probeerde daarbij Tom en Bill ook uit elkaar te drijven.

Bill point of view
Al schreeuwend zat Audrey daar nog. Ik wilde dat ze zo fel over mij deed, maar dat gebeurt helaas nooit. Ze hoort bij mijn broer. Stop Bill, geen gedachtes over Audrey meer. Het is helemaal klaar. Ik pakte haar hand vast. Wat ben ik toch een klootzak. Ze stond op en ik bleef haar hand vast houden. Vrienden houden elkaar hand vast toch? ‘Zeg me nu verdomme waar Tom is!’ Stampend en al liep ze door het gebouw heen. ‘Lieverd, Tom ontkent dat hij het gedaan heeft.’ Daar ging ik al weer, hoe kwam ik er op.. lieverd? Boos keek ze mij aan. ‘Vermoord hij hem, ontkent hij nog?’ Met een scheef gezicht keek ik haar aan. ‘Dus je bent boos dat je vriend je broer niet vermoord heeft, maar een ander dat gedaan heeft?’ Twijfelend keek ze mij aan. ‘Zo klinkt het wel dom, zeg!’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen