Superhero

Naam: Lauren Jane Sanler


"Super"naam: Siren.
Leeftijd (17+): 18
Innerlijk: Lauren doet haar naam eer aan. Op het eerste gezicht is ze een mooie, lieve vrouw, maar als ze je eenmaal te pakken heeft, maakt ze je af. Het liefst op de meest pijnlijke manier, en natuurlijk alleen als je haar tot je vijand hebt gemaakt. Ze is niet iemand die iedereen afslacht.
Een vechter
Lauren is niet iemand om mee te spotten. Ze doet voordat ze denkt. Mensen die ruzie met haar maakten hebben het vaak met hun leven moeten bekopen. En ze geeft niet op voordat ze haar doel heeft bereikt. Een plan bedenken is niet haar beste kant. Vertel haar het plan en alles wat erbij komt kijken, en ze leidt het team tot het bittere eind, maar complete plannen uitwerken laat ze liever aan iemand ander over. Ze kan wel op locatie improviseren, maar het is de vraag of dat ook tot een goed einde komt.
Individueel
Lauren denkt, om te overleven, alleen aan zichzelf. Ze is wel een onderhandelaar, als het haar beter uitkomt om met iemand samen te werken, sluit ze vaak een deal. Hier houdt ze zich dan ook strikt aan, met de achterliggende gedachte dat als ze mensen boos blijft maken, ze nooit meer haar eigen ding kan doen.
Betrouwbaar


Lauren is een betrouwbaar persoon. Ze doet altijd wat je van haar vraagt, mits ze natuurlijk een deal met je heeft gesloten, ze is geen pop die je alles kan laten doen. Geheimen zijn ook altijd veilig bij haar. Geheimen van mensen waar ze in het verleden mee heeft samengewerkt en die ze haar toen toevertrouwden, zou ze nooit doorvertellen, tenzij het haar weer beter uitkomt en je echt een vijand van haar bent geworden.
Onverschillig
Lauren kan het niet zoveel schelen wat er met mensen gebeurd. De dood is voor haar geen einde, maar een soort nieuw begin van een nieuw leven. Ze gelooft niet dat de dood het einde betekend, dus kan het haar niet zoveel schelen als er mensen doodgaan. Ze vindt het niet per definitie fijn om iedereen neer te steken, dit zal ze ook niet meteen doen, omdat ze wel geloofd dat mensen zoveel mogelijk over hun eigen leven moeten kunnen beslissen. Wat ze absoluut niet wil, is zelf dood gaan, omdat ze het gevoel heeft dat het leven nog zoveel meer te bieden heeft en ze geen enkele kans wil laten liggen.
IJdel
Lauren wil er altijd goed uitziet, waar ze ook is. Nu heeft ze geluk dat haar haar vaak goed valt en dat haar huid ook niet echt veel problemen geeft, dus ze besteedt er niet veel tijd aan. Hoewel ze er wel altijd voor zorgt dat ze een klein beetje make-up op heeft, vaak alleen mascara, en dat haar kleding goed matcht. Ze kan zich er ook echt aan ergeren als ze vindt dat mensen er niet goed uitzien.
Uiterlijk: [FC: Lauren Cohan] Lauren is een knappe vrouw, maar niet bovengemiddeld. Ze is ongeveer 1.80 lang met lange, slanke benen. Ze heeft groene ogen die opvallen in haar gezicht, waar bruin haar langs heen valt. Haar haar heeft een lichte slag en vaak heeft ze het gewoon los hangen, soms in een staart.
Kostuum: Lauren draagt geen ingewikkeld of opvallend kostuum. Als ze iets doet, draagt ze vaak haar normale kleding, die veel bruin en zwart bevatten. Wel draagt ze vaak een masker om niet herkent te worden.
Krachten (2): Lauren kan ontzettend goed moorden. Sinds de ontploffing heeft ze al vele mensen gedood, opzettelijk en per ongeluk. Om dit onder controle te krijgen heeft ze veel les gehad in vechtsporten, ze heeft precies geleerd hoe en waar mensen te raken zodat ze niet meteen dood op de grond vallen. Als ze wil, kan ze dit natuurlijk wel. Haar tweede kracht is dat ze alles tevoorschijn kan toveren (Conjuration), hoewel ze er niet erg sterk in is. Met veel oefenen zou ze levende wezens kunnen creëren en weer laten verdwijnen, maar daar heeft ze het geduld niet voor.
Zwakte ("super"zwakte): Met name aan haar Conjuration zit een grote limiet. Het enige wat ze kan vormen tot nu toe zijn voorwerpen. Dit kost haar echter grote energie omdat ze nooit de tijd heeft genomen om dit goed te oefenen. Hoe groter het object dat ze tevoorschijn tovert, hoe meer energie het haar kost. Daarom doet ze dit ook liever niet al te vaak.
Zwakte ("gewone" zwakte): Laurens grote zwakte zijn kinderen. Aan wat voor slechte plannen ze ook meewerkt, kinderen zal ze nooit pijn doen of vermoorden.
Overdag beroep: Overdag en ook vaak ’s avonds werk Lauren in een café in de bediening en achter de bar. Ze studeert niet.
Geschiedenis: Lauren heeft in haar jeugd veel gereisd met haar ouders. Bij sommigen zorgt dit ervoor dat ze erg sociaal worden en met iedereen op kunnen schieten, bij Lauren heeft dit het tegenovergestelde effect gehad. Ze was altijd “de nieuwe” en op een gegeven moment is ze gestopt met proberen vrienden te maken en is ze alleen aan zichzelf gaan denken. Ze stond al vroeg op eigen benen, op haar 16e is ze het huis uit gegaan, nadat ze haar diploma had gehaald. Ze wou graag de wereld zien, en heeft een tijdje rondgereisd voordat ze in Herron is blijven steken omdat ze daar werk vond. Ze heeft nog wel contact met haar ouders, maar niet extreem veel.
Extra: ~

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen