Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Magicsongzz

    Oke wow! Wow wow wow echt weeral eens prachtig geschreven.
    Het was net of ik me even Harry voelde en bij echt alles aanwezig was wat er in die tijd gebeurd was.
    Echt perfect!

    9 jaar geleden
  • NicoleStyles

    Buitengewoon, daverend, excellent, fameus, fantastisch, formidabel, machtig, magnifiek, prachtig, razend, sensationeel, subliem, eminent, kostelijk, opperbest, perfect , prachtig,schitterend, super, uitmuntend,uitzonderlijk, volmaakt, voortreffelijk!

    Mijn woorden aan jou en jouw verhaal!
    Echt dit hoofdstuk was ongelooflijk mooi, tranen stonden in mijn ogen te branden.
    En hoe doe je dat toch?!
    Met je woorden mensen raken en je karakters zo perfect neer te zetten, op het randje van perfectie en waanzin _O_ _O_ _O_ _O_

    Xxx

    9 jaar geleden
  • purphose

    Adembenemend.

    9 jaar geleden
  • Praimfaya

    Oke Wow Wow Wow, je dacht vast dag ik van de aardbodem verdwenen was of dat ik deze story niet meer las, maar holly shit ik heb zo een drukke tijd gehad dus las ik de hoofdstukjes die iknog niet had gelezen nu en ik wil enkel maar akdlfofkfbfjdlflggirj'en, ik ben zo jaloers op je schrijven. Je bent een talent, dit verhaal is zo mooi en pijnlijk en mooi en schitterend en damn. Ik wil meer, ik kan het ni laten, ik wil dat nooit eindigt, kan dat? Kan je voor altijd aan dit verhaal schrijven ? Kun je ze lang en gelukkig laten leven? Want dat gaat toch gebeuren he? Omg echt schrijf verder, alsjeblieft, alsjeblieft

    Beste story ooit, nummero 1 fan nog steeds hoor ! Omg serieus kaleidoscoopje, je bent een fucking talent en verdient duizend abo's !

    9 jaar geleden
  • cloudydays

    Wow, zo verschrikkelijk mooi dit. Zit de tranen van mijn wangen te vegen
    (H)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen