Foto bij One Shot 21 ~ Louis

Finale wedstrijd Mustee

Glimlachend kijk ik mijn meisje aan. Ik was net terug van een lange tour en daar stond ze. Me op te wachten aan het vliegveld.
"Lou!" Natcha komt naar me toegelopen en ik sla mijn armen rond het prachtige meisje heen en druk een zachte kus op haar haren.
"Wat heb ik je gemist, Natch." Fluister ik tegen haar haren aan, waarna ik een zachte kus op mijn borst voel en ze naar boven kijkt.
"Ik jou ook." Fluistert ze verlegen terug. Ik druk een kus op haar lippen en beide kijken we elkaar glimlachend aan.
"He Natcha, krijgen wij ook nog een goeiedag?" Ik kijk achter me en zie Harry en Niall met een pruillip naar ons kijken. Zayn was bij Perrie gegaan en Liam natuurlijk bij Sophia, maar deze meiden hadden de andere jongens ook al goeiedag gezegd. Alleen Natcha nog niet, want ik had mijn meisje even opgeëist.
Met tegenzin laat ik mijn meisje terug los, waarna ze lachend in de armen loopt van haar beste vriend, Niall en dan ook Harry, Liam en Zayn een snelle knuffel geeft. Wanneer ze terug naar mij komt, sla ik snel mijn armen om haar heen en fluister "Ga je mee naar huis?". Natcha kijkt me even met een grijns aan en knikt, waarna ze uitdagend op haar lip bijt en lacht.
"He guys, wij gaan naar huis." Zegt Liam, waarna hij naar hem en Sophia wijst.
"Wij ook!" Zeg ik snel, waarna ik Natcha haar hand neem en we samen naar huis gaan.

De deur valt achter ons dicht en ik duw Natcha zacht tegen de muur. Een kleine grijns speelt rond haar lippen vlak voor ik haar lippen op de mijne voel. Met een kleine tik van mijn tong tegen haar lip, vraag ik om toestemming, die ik al snel krijg.
Ik til Natcha op en zo gaan we met naar onze slaapkamer, waar we de passionele zoen verder zetten. Deze zoen loopt al snel erop uit dat al onze kleren ergens in de kamer liggen en Natcha onder mij op bed. Een kleine kreun van verlangen verlaat haar lippen en ik begin zacht kusjes te geven in haar nek en zak zo af naar haar borsten. Ik zuig zacht aan haar tepel en breng ondertussen mijn vinger bij haar naar binnen. Natcha begint te kreunen en ik geniet van de geluiden die zij maakt. Ik voel dat mijn kleine vriend ook al niet meer zo klein is en wanneer Natcha deze vastneemt, verlaat ook een kreun mijn lippen.
"Ooh Louis." Ik wordt alleen meer opgewonden van de manier waarop ze mijn naam zegt en druk terug mijn lippen op de hare, voor een passionele kus, terwijl we elkaar zo goed als mogelijk laten genieten.
"Lou, Lou-, ooh Louis. Neem me, alsjeblief? Ik wil je Louis!" Komt er smekend over de lippen van het prachtige meisje. Haar donkere ogen kijken me vol verlangen aan en dit laat ik me geen tweede keer zeggen. Ik sla mijn benen over haar heen en zet mijn lid tegen haar aan. Natcha slaat haar armen om me heen en kust me, terwijl ik rustig bij haar naar binnen glijdt.
Na haar even te laten wennen, begin ik dacht te stoten en kreunen verlaten onze lippen.
"Lou, harder." Ik doe wat ze vraagt en voel dat ik bijna ga komen.
"Lou-, Lou ik-..." Ik voel Natcha zich aanspannen en ze begint hard te kreunen, waardoor ik ook naar mijn hoogtepunt toe kom.
"Oh Natcha" zucht ik vol verlangen, wanneer we beide ons hoogtepunt voorbij zijn en druk nog een liefdevolle kus op haar lippen.
Ik leg me naast Natcha neer en neem haar in mijn armen, waarna we beide in slaap vallen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen