Yay! Hoofdstuk 20! Vinden jullie het nog interesnant? Ik heb namelijk het gevoel dat het een beetje saai word. :(
Veel plezier met lezen!

Ik pak mijn shampoo en was mijn haar, daarna was ik me met gewone zeep het vuil en zweet van de dag weg. Al snel ben ik klaar en zet de douche uit. Ik droog me af en ga terug naar mijn kamer. Daar trek ik een joggingbroek aan en een wijd t-shirt. Dan ga ik naar beneden, waar het al heerlijk ruikt. Ik loop naar de bank en plof tussen Teun en Leo in. Ze kijken Avatar, niet die met dat kale joch maar die met de blauwe mensen. Ik merk dat Peter ook is gaan douchen. Ik zucht en kijk maar mee naar de film. Al lukt dat niet echt. Teun port me in mijn zijn en kijkt me aan.
'Wa?' vraag ik terwijl ik doe alsof ik naar de film kijk.
'Sinds wanneer Peter?' Ik verschiet van kleur.
'Ehmm. Gewoon.' Nu mengt Leo zich in het gesprek.
'Jullie zijn heel schattig, dus misschien is dat de reden.' Ik kijk hem quasi-kwaad aan.
'Ik ben niet schattig!'
'Jawel, heel lief.' Dat was Teun weer. Als ik mijn aandacht op hem richt voel ik hoe Leo me begint te kietelen. Ik kronkel en probeer aan hem te ontsnappen. Maar Teun begint me ook te kietelen. Ik begin nog harder te kronkelen en val van de bank af. Hikkend van de lag rol ik heen en weer. In een poging om aan Teun en Leo te ontsnappen.
'Het eten is klaar!' Valia zet een pan op tafel. Het gekietel stopte en Leo hielp me overeind. Iedereen ging aan tafel zitten en Peter kwam naar beneden.
'Eet smakelijk!' zei Valia meteen viel idereen aan op de verrukkelijke soep.

Reageer (1)

  • inktzwart

    (Y) Niet saai, juist leuk!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen