Foto bij Yue

POV: Amy
Sorry dat het zolang duurde en dat hij zo kort is :( Maar ik heb tentamen week en het is echt heel druk en ik loop echt te stressen. Dus sorry mensjes ^^
(jullie denken nu vast, hey, moet jij dan nu niet leren? Ik: Nope, geen zin meer )
Dus als er fouten in staan laat het dan ff weten (H)

'Nope, het is een lief klein meisje.' Zegt Tessa verbaasd. Ik loop naar haar toe. 'Een meisje?' Dan zie ik haar ook, haar ogen staan angstig en ze deinst achteruit. 'Hey rustig maar.' Zegt Tessa vriendelijk. 'Doe me alsjeblieft geen pijn.' Zegt ze met een zachte en bange stem en mijn hart breekt in duizend stukjes. Wie liet er nou zo'n klein meisje achter in DIT bos? 'Heb je honger?' Vraagt Tessa geruststellend. Het meisje knikt aarzelend en na een korte twijfeling pakt ze Tessa haar hand vast. Samen lopen we naar de anderen en ik zie hun blikken van verbazing. Ik pak wat brood en soep en loop weer terug. Tessa zit met het meisje bij het vuur en ik geef het meisje het eten. Dankbaar pakt ze het aan. 'Zo, ik ben Tessa, dat is Amy, dat zijn Eric en Jak en daar verder op staan Sera en Ingrid, en hoe heet jij?' Vraagt Tessa vriendelijk. 'Ik heet Yue.' Zegt ze verlegen. 'En weet je nog hoe je hier gekomen bent Yue?' Vraag ik nieuwsgierig. Ze schud haar hoofd. 'Nee, ik weet helemaal niets meer, alleen mijn naam.' Haar stem trilt alsof ze elk moment in huilen uit kan barsten. 'Hey het is oké.' Zegt Tessa snel. 'Het maakt niet uit.' Dan komt Eric aangelopen. 'En? Heeft ze al wat kunnen vertellen?' Vraagt hij nieuwsgierig. Ik schud mijn hoofd. 'Nee, ze weet niets meer.' Dan kijkt hij voor het eerst naar het meisje en een zweem van herkenning schiet over zijn gezicht, maar voor ik het echt goed kon zien is het alweer verdwenen. Even kijk ik nog argwanend naar zijn gezicht maar schud dan mijn hoofd als ik zie dat zijn gezicht alleen vol is van onverholen nieuwsgierigheid. Ik maak mezelf gewoon gek. Denk ik bij mezelf. Hongerig schrokt Yue het eten op. Yuriko komt erbij maar zodra ze in de buurt van Yue komt begint ze te grommen en het kleine meisje deinst angstig achteruit. 'Yuriko!' Roept Tessa bestraffend. Yuriko jankt protesterend. 'Waarom deed je dat?' Vroeg Tessa verontwaardigd. Yuriko kijkt verward. 'Ik...ik weet het niet.' Tessa haar blik verzacht. 'Het geeft niet. Yue, dit is mijn wolf Yuriko.' Het kleine meisje aait door de vacht van Yuriko. 'En wat doen jullie hier?' Vraagt ze nieuwsgierig. Snel leggen we uit wat er aan de hand was en haar ogen worden groot. 'Wauw, als ik later groot ben wil ik net zo dapper worden als jullie.' Zegt ze bewonderend. En zo wind ze ons in een paar minuten om haar vinger.

Die nacht houd ik samen met Eric de wacht. Tessa ligt samen met Jake en Yuriko in een tent en Ingrid deelt met Sera en Yue de tent. 'Het is toch vreemd dat er zo'n klein meisje alleen in het bos is, ze wist niet eens waar ze vandaan kwam.' Mijmer ik hardop. Eric knikt instemmend. Ik onderdruk een gaap. 'Ga maar slapen hoor.' Zegt Eric vriendelijk. Ik schud mijn hoofd. 'No waaaaay.' Weer een gaap. 'Ik laat je niet alleen op wacht staan.' Zeg ik verontwaardigd. Eric grinnikt. 'Maar je bent moe.' Werpt hij tegen. 'Dan ben je zo niet fit als het er echt op aan komt, en ik sta toch op wacht?' Ik kijk hem onderzoekend aan maar haal dan mijn schouders op en nestel me tegen de rots. Hij had Ingrid haar leven gered, hij is te vertrouwen.

Reageer (3)

  • dodger

    ik weet echt zeker dat dat meisje niet te vertrouwen is, ze is vast een vermomde hydra of zoiets.... misschien een kawa zaru? Zo spannend dit!

    9 jaar geleden
  • Schack

    Aaaaaaaaah! Rue! Yue! *Wenkbrauwwiebel*
    Ik vertrouw Yue echt niet. Waarschijnlijk doordat Yuriko naar haar gromde... En ik hou niet van slijmerigheid. c:
    Serieus, je moet altijd naar je instincten luisteren. Nope, Yue is niet te vertrouwen. :Y)'
    Mwah... Ik ga even terug om mijn oude theorie te herhalen. Eric kan net zo goed niet te vertrouwen zijn.

    Ik denk trouwens dat dit nog niet bewijst dat Eric aan de goede kant staat. Tenslotte heeft Sera wel degelijk gehoord wat ze heeft gehoord, dat kun je niet zomaar weg verklaren en daar moet Ingrid ook zeker naar gaan vragen. c:
    Het kan ook zo zijn dat Eric wel bij een, ik herhaal, een, vijand hoort en toch op zijn manier van Ingrid houdt. Tja, wie niet? *Hairflip*


    Jaaah, denk daar maar eens over na! (N)
    Ghehe, laat maar, je bent de schrijfster. Jij weet allang of Eric en Yue goed of slecht zijn. :3

    9 jaar geleden
  • horselover0505

    OMFG, dit is zo mega goed. Weer een nieuwe personage zonder dat het irritant word. Ik vraag me wel af of Eric nou wel of niet goed is. Just tell me, I'm diyng to know!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen