sorry dat hij niet zo lang is :)
maar ik heb het idee dat het steeds slechter wordt dus heb ik het slechte gedeelte gewist xD

Nyx gooit Cecile hard de cel in waardoor ze met een smak de grond raakt. Daarop wordt ook Argus de cel in gesmeten. Ik kruip meteen op hem af. 'Gaat het?' Vraag ik terwijl ik duidelijk zie dat het niet gaat. Ik help Argus voorzichtig overeind maar als hij staat zakt hij direct weer in elkaar. Ik laat me naast hem op mijn knieën zakken en ik laat hem op mijn schouder leunen. Mijn moeder totaal negerend probeer ik met mijn shirt het bloed van zijn rug te deppen. 'Wat heb je met Casper en Jazz gedaan?' Vraagt Abby angstig. 'Oh, rustig maar, de wedstrijd zal zo beginnen, nu zijn jullie compleet, dus Apollo zal Jazz zo wel in een zonnige outfit hijsen.' Ze spreekt "zonnige" uit alsof het een scheldwoord is. 'Apollo?' Vraag ik. 'Ja, jullie goddelijke ouders willen jullie niet dood hebben aangezien jullie belangrijk zijn, en ze kunnen niet in tartarus komen dus, jullie moeten het daar maar mee doen.' Ik kijk haar kwaad aan. 'En Argus dan?' 'Er moet toch íémand als eerste bezwijken.' Zegt Nyx terwijl ze zich weer omdraait om weg te lopen. 'Nee!' Roep ik uit. 'Als u hem niet helpt of me op zijn minst spullen geeft....zal ik me láten vermoorden in uw competitie.' Met een ruk draait Nyx zich om. 'Dat verbied ik je.' Zegt ze. 'Geef. me. de. medicijnen.' Zeg ik terwijl ik met mijn hand door Argus' haar ga. 'Nyx schreeuwt iets tegen een van haar wanhoop's geesten en het volgende moment vliegt er een rol verband naar mijn hoofd. Nijdig raap ik het op. 'Geef me iets anders!' Schreeuw ik.
Er wordt een pot met groen spul naar binnen gesmeten. 'Bedankt!' Zeg ik geërgerd. 'Abby wil je me helpen?' Vraag ik aan het meisje dat nog steeds in een hoekje staat samen met Jeremy. 'Natuurlijk.' Zegt ze terwijl ze op me af loopt. Voorzichtig knoop ik Argus' bebloede shirt los. Ik wend met moeite mijn blik af van zijn gewonde rug. 'Lyra?' Ik pak Argus' hand. 'Ik ben hier, het komt wel goed.' Zeg ik bemoedigend. 'Dat weet ik toch, ik kan jou niet alleen laten.' Met een glimlach druk ik mijn lippen op de zijne. Abby smeert zich niets aantrekkend van ons het kompres op zijn rug.
Hopelijk gaat het goed met Casper en Jazz

Reageer (1)

  • horselover0505

    Lyra rockt. Ik zou ook zo schreeuwen als mijn moeder zo'n *** wijf was. Gelukkig is mijn moeder heel lief ^^ (H) Zoals altijd weer helemaal perfect

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen