Foto bij W94

De rest van de week brachten de Winx door met trainen, ze volgden immers nog steeds les op Red Fountain, en met draken. Bloom amuseerde zich ontzettend met Usko en vloog soms ook tussen anderen wanneer die met andere draken, getrainde draken, aan het oefenen waren.
Toen dat weekend de derdejaars terugkwamen van hun missies, die allemaal geslaagd waren, werd het pas echt druk. De Winx en specialisten besloten de school even te ontvluchten en naar het strand te gaan. Ook Usko wist duidelijk niet goed hoe hij met die drukte om moest gaan. Sinds niet alleen specialisten maar ook een hele groep dorpelingen zijn kooi gevonden hadden, waren er iedere dag wel een paar die het ‘bijzondere’ draakje een bezoekje brachten. Daarom besloot Bloom hem mee te nemen naar het strand, ook al wilde dat vanzelfsprekend zeggen dat ze een rustig plekje in de duinen moesten uitzoeken, in plaats van het grote drukke strand op te zoeken waar ze meestal lagen, en waar ijsjes te koop waren.

“Hij is eigenlijk echt wel een schatje”, zei Flora, toen Usko zich lui naast Bloom en de anderen uitrekte om in de zon te gaan liggen.
“Zeg dat wel”, zei Bloom met een glimlach.
“Ik ga even het water in”, zei Riven. De andere jongens volgden hem en ook Layla ging meteen mee.
“Nu kan jij niet gaan zwemmen, Bloom”, merkte Musa op.
“Oh jawel hoor.” Bloom grijnsde. “Alleen denk ik niet dat er veel plaats over blijft dan, als Usko mee komt rondspetteren.
“Dan grijp ik nu mijn kans”, zei Tecna. Ook Stella rende het water in.
Nadat ze allemaal terug het water uit waren, ging ook Bloom erin. Zoals ze verwacht had, plonste Usko achter haar neer en liet zoveel water opspetten, dat ook iedereen op het strand weer nat werd. Zelfs de handdoeken bleven niet helemaal gespaard.
“Oeps.” Bloom grijnsde. Musa en Flora kwamen ook mee in het water, maar zowel zij als Bloom moesten wel de hele tijd opletten niet verpletterd te worden door de baby die ze mee hadden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen