Natuurlijk was mijn schijftalent al vanaf jonge leeftijd zichtbaar *ahumahum*. Die zin moet je natuurlijk niet al te serieus nemen.
Ik was zeker weten geen natuurtalent als het om schrijven gaat, maar wel ben ik van jongs af aan al geïnteresseerd in schrijven geweest. Dus bij deze een kleine greep uit het oeuvre dat ik gedurende de afgelopen - laten we zeggen - dertien jaar heb opgebouwd.
Dit zijn een paar verhaaltjes die ik tegenkwam, op mijn computer, in oude schriften en op losse blaadjes. Ik vind het zelf leuk om terug te zien wat ik vroeger bedacht, hoe ik toen schreef en hoe mijn schrijven zich over de loop van de jaren ontwikkeld heeft en het kan natuurlijk zo zijn dat jullie dit helemaal niet leuk vinden (maar de dingen die ik in deze story plaats, plaats ik over het algemeen toch vooral, omdat ik ze zelf leuk vind).
Ik hoop dat het een beetje te lezen is, want ik heb de spellingsfouten erin laten staan, om het zo dicht mogelijk bij het origineel te houden. wel heb ik af en toe iets (leestekens) toegevoegd wat hier tussen <> staat, om de leesbaarheid iets te verhogen. (Geen aanhalingstekens, want dan zouden er iets te veel haakjes komen te staan.) Ik hoop dat jullie het een beetje grappig vinden (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • niniwa1

    Dit is echt leuk om te lezen! Zoveel evolutie... Ik heb jammer genoeg zeer weinig zulke dingetjes van mezelf nog liggen van voor mijn elfde.

    8 jaar geleden
  • TAMOCHi

    hahahaha superleuk om dit te lezen.
    Ik had ook echt miljoenen van zulke verhalen, over feeën en dieren en magie hahaha
    Echt heel leuk dit ! <3
    Love it !
    xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen