Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • EvilDaughter

    Serieus! Iemand kussen omdat alles dan opgelost is? Ook in de film zijn ze dan "verliefd"

    8 jaar geleden
  • Faelain

    Een kus was niet bepaald iets waar Loki naar uit had gekeken en tot zijn teleurstelling viel het niet mee. Het voelde wereldvreemd om de tong van de ander in zijn mond te hebben en hij begreep maar niet waarom iemand dat in vredesnaam zou willen en wat de toevoegende waarde ervan was.


    I lol'd :')

    9 jaar geleden
  • Frey_

    Ik weet het eerlijk gezegd ook niet zo goed, Loki.


    Hé, Loki heeft voortgang geboekt, ze noemt hem eindelijk bij zijn eigen naam! ^^
    En ik ben het niet eens met de mensen die hem een eikel vinden. Ik snap hem wel, want het moet verschrikkelijk frustrerend zijn om op deze manier vast te zitten en dag in dag uit maar te moeten wachten op het goede moment. En zeker met Loki's temperament vind ik dat hij erg mild reageert. Hij moet gewoon even inzien wat Charlie allemaal voor hem doet en haar hulp meer waarderen, dan word het dragelijker voor beide.
    Wauw, Loki die op mannen valt, daar had ik nooit aan gedacht... Kan het me niet voorstellen. Hoewel, ik ken jouw schrijfstijl. Het lijkt nu obvious dat hij voor Charlie kiest, maar miss is hij inderdaad wel gay (:

    9 jaar geleden
  • Trager

    Loki is echt een eikel xD

    9 jaar geleden
  • SonOfGondor

    Wauw, nu heb ik echt een hekel aan Loki

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen