Foto bij Yoshi

Vanuit de ogen van Bente

Ik schrok wakker van een raar geluid in mijn droom en knalde bijna met mijn gezicht tegen dat van Christophe aan. "Oeps..." Grinnikte ik en ik trok mijn hoofd weg. Ik stond op en luisterde eens goed. "Yo yo shi! Wow!" Hoorde ik. Een seconde later sprong er een groen ding de bosjes uit. Van schrik zette ik een stapje naar achteren en viel deze keer bijna over Christophe heen. Gelukkig hervond ik nog net op tijd mijn evenwicht. Ik bekeek het dier dat mij ook helemaal aan het bekijken was. Het was een groen draakje met leuke oranje schoentjes aan. Daarna sprong het beestje op en neer. "Yoshi Yoshi!" Riep het. ".... Yoshi?" Zei ik. Het beestje ging zitten, daarna weer staan, wees naar zijn schild op zijn rug en daarna wees hij naar mij. Waarschijnlijk wou hij dat ik op zijn schild ging zitten. "Echt..?" Vroeg ik aan het diertje. Hij knikte en wees naar een donker bos. "Ooh! Wil je me ergens naartoe brengen?" "Yoshi Yoshi!" Zei het beestje enthousiast. "Okay dan!"
Ik ging zitten op zijn schild en het wezentje rende meteen het donkere bos in, met mij op zijn rug.
Het wezentje stopte midden op een open plek in het bos. "Yoshi ha, hi wow!" Zei het toen en ik hoorde geritsel in de struiken. Toen sprong er nog zo'n wezentje uit de bosjes alleen deze was een andere kleur, namelijk de kleur blauw.
Voordat ik wat kon zeggen zaten we al op de terugweg.
Aangekomen bij Christophe en Pit stapte ik af. Ik liep naar Christophe en schudde hem door elkaar. "Goeiemorgen!" Riep ik. "Jezus!" Christophe vloog overeind. "Ik ken leukere manieren om wakker te worden." Mompelde hij. Ik grinnikte. Pit was ook wakker geworden van ons lawaai en hij gaapte. "Zo te zien zijn de Yoshi's er al" zei hij. "Jaaa...! Die groene kwam mij s'nachts wakker maken!" Zei ik en ik aaide de groene Yoshi, die eigenlijk helemaal niet zo zacht was. "Daarna zijn we dat bos in gegaan en hebben we deze Yoshi gehaald."
"Dan moet ik dus gaan." Zei Pit
"Gaan?" Vraagt Christophe. "Nu al? We moeten toch eerst nog naar Kirby?" "Nou, zo te zien niet, haha!"
Pit pakte zijn boog. "Ik wens jullie alle 4 veel geluk en plezier. Oh, en draag deze armband Christophe en Zandkit" hij duwde de armbanden in onze handen. "Klik beide op de grote groene knoppen als jullie klaar zijn."
"Waarom twee?" Vroeg ik.
"Als een van jullie valt op de groene knop of er voor de grap op klikt dan krijg ik dus geen bericht binnen."
"Ooowh! Goeie!" Zeg ik.
"Succes met jullie avontuur!" Zegt Pit die zwaaiend de lucht in springt.
"Doei!" Zeggen Christophe en ik bijna tegelijk en we zwaaien naar Pit die in de wolken verdwijnt.

Reageer (2)

  • Jokar

    DATADRAIN GA JE NOG OOIT VERDER?\

    (niet slecht bedoelt hoor ben ongeduldig :P)

    9 jaar geleden
  • Moonwarrior7

    Haha slim bedacht! Snel verder!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen