Foto bij || 22

Jade Elizabeth Martin


Samen lopen we door het park en ineens stopt Stephen en kijkt me met een lichte grijns aan.
“Je ziet er prachtig uit Jade.” Glimlacht hij, waarna hij een kus op mijn voorhoofd plaatst.
“Jij ook.” Bloos ik, waarna hij me vast neemt en we ons verwikkelen in een passionele tongzoen.
Stephen zijn hand zakt van mijn rug naar mijn heupen en nijpen er zacht in, waardoor ik even stop met ademen.
“Steph..” Stephen bijt zacht op mijn lip, waarna hij me terug zoent. Zijn handen verdwijnen onder de zoom van mijn jurk en snel zet ik een stap achteruit.
“Nee sorry Steph, niet hier.” Ik zie zijn ogen van boos , snel terug veranderen naar lief.
‘Sorry, nee je hebt gelijk, het spijt me. Ik ging er teveel in op.” Zegt hij snel, waarna hij zijn armen rond me heen slaat en een kus drukt tegen mijn oor.
“Kom, we moeten naar de club.” Zucht ik, waarna ik zijn hand neem en naar zijn auto begin te wandelen.

Bij de club aangekomen krijg ik zenuwen. Wat als Dylan, Stephen niet zal leuk vinden? Of nog erger, hij verliefd wordt op Stephen? En wat zal Stephen doen als Timothy mij niet zo leuk vindt?
“Liefje, wat scheelt er?” Vraagt Stephen, waarna hij zacht in mijn hand knijpt.
“Ik ben gewoon benieuwd over hoe jullie elkaar zullen vinden. Wat Timothy van mij zal vinden.” Zucht ik. Stephen begint zacht te lachen en knijpt in mijn hand.
“Timothy zal u graag hebben, net zoals ik jou graag heb. Alleen toch net iets minder hoop ik.” Lacht hij, waarna ik een zachte kus op mijn voorhoofd voel.
“Hey Jadie.” Ik kijk op en laat Stephen los, om in de armen van mijn beste vriend te lopen. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht, wanneer ik samen met Dylan naar Stephen wandel.
“Stephen.” Dylan zijn stem klinkt kil en koud, wat ik helemaal niet gewoon ben.
“Oh Dylan.” Lacht Stephen, maar totaal niet op een vriendschappelijke manier. Ik voel een rilling over mijn rug lopen en kijk de twee jongens argwanend aan.
“Nog altijd vriendjes met Timothy?” Vraagt Dylan, op een beschuldigende manier. Oke nu was ik zeker dat ze elkaar kenden en dit niet gewoon uit jaloezie was.
“Ja hij komt straks af.” Grijnst Stephen, waarna ik Dylan hoor zuchten en net als ik hem aan kijk, zie ik dat hij met zijn ogen draait. Even twijfel ik om te vragen waarom ze zo tegen elkaar doen, maar ik besef dat ik dit beter is met allebei apart doe.
“Houden jullie jullie nog steeds bezig met die domme weddenschappen?” Vraagt Dylan uitdagend. Weddenschappen? Welke weddenschappen?
“Daar zijn we te oud voor geworden hoor.” Grijnst Stephen, waarna ik Dylan hoor mompelen dat het te hopen is.
“He Tim!” Roept Stephen opeens, waarna ik een jongen op ons kom afgelopen. Vanaf Timothy Dylan ziet krijgt hij een grijns op zijn gezicht.
“Aah, Dylie, jij ook hier zeg. Is lang geleden!” Timothy slaat Dylan tegen de schouder, waardoor hij terug met zijn ogen draait.
“Tim, dit is mijn meisje Jade. Jadie, dit is mijn beste vriend Timothy.” Timothy geeft mij een snelle knuffel en knikt eens, waarna ik verlegen lach. Ik weett niet waarom, maar door Dylan zijn reactie en gedrag, vertrouw ik deze Timothy niet helemaal.
Samen lopen we de club in en gaan Timothy en Stephen voor ons allemaal achter drinken. Dylan verontschuldigde zich al snel en zei dat hij even naar het toilet gaat. Ik zie dat hij niet naar de toiletten loopt, maar de andere kant op richting de bar en zucht. Ik besluit om hem maar even te volgen en zie hem en Stephen naast elkaar staan. Ik weet dat ik niet zou mogen afluisteren, maar mijn nieuwsgierigheid is hier toch echt te groot.
“Ik hoop gewoon dat je haar niet kwetst!” Hoor ik Dylan kwaad roepen.
“Ga ik ook niet doen!” Zegt Stephen boos.
“Ho maar, als ik er achter kom dat dit terug een van je weddenschappen is als vroeger, dan zal je er niet goed vanaf komen.” Dylan loopt boos weg en op Stephen zijn gezicht kan ik alleen een grote grijns zien. Tranen springen in mijn ogen en ik zucht. Wat is er toch aan de hand?

Examens zijn gedaan, so I'm back!
En met een nieuw idee voor een verhaal! Die komt binnen kort online, maar schrijven begin ik pas als deze gedaan is. Want ik wil hem volledig hebben uitgewerkt en misschien al wat vooraf schrijven. Vooral wil ik deze ook niet verwaarlozen, want ik heb hier nog zoveel plannen mee ;D

Reageer (3)

  • Archenemy

    OMG STEPHEN STAHP (STAHPEN. okay slechte grap (het woord dat ik typte ipv grap leek meer op schaap maargoed)
    Snel verder (:

    9 jaar geleden
  • Hemmotionz

    Jaaaaaaaaaa ik was zo blij toen ik zag dat er een nieuw stukjes was! Snel verder? + poor jade :((

    9 jaar geleden
  • Monks

    DIT IS HET STUK TOCH? OMG IS DIT EEN WEDDENSCHAP!???

    Ja dat is inderdaad get beste om te doen, want anders verwaarloos je dit verhaal :(

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen