Fourth Of Horses

Naam: Mia Elizabeth Ayres


Leeftijd: 24, ze is geboren op 27 december.
Geslacht: Vrouw
Rol: Trainer. Ze traint de merrie Desiderio (bijna) dagelijks en ze is degene die alle jonge paarden laat wennen aan zadels, halsters en hoofdstellen en dergelijke en die grondwerk(meelopen, poetsen, wassen, normaal gedragen in de buurt van mensen etc.) met ze doet voordat ze afgericht en doorgereden worden. Dat laatste laat ze liever over aan anderen. Verder is ze ook nog de begeleider van een van de aspiranten, en af en toe gaat ze mee als groom naar wedstrijden. En natuurlijk helpt ze de stalhulpen een handje op stal als dit nodig is. Dat ziet ze als een standaard taak, de verzorging van het paard is net zo belangrijk als het trainen.
Innerlijk:
Zelfstandig
Mia een zelfstandige, jonge vrouw. Vanaf haar 17 staat ze op eigen benen, verdient ze haar eigen geld en zorgt ze volledig voor zichzelf. Ze werkt het liefst alleen, ze is gewoon niet iemand die echt goed kan samenwerken. Ook houdt ze er niet van als mensen denken dat ze iets niet alleen kan. Dit maakt haar natuurlijk niet de meest geschikte persoon om op zo'n grote stal te werken, maar inmiddels weten de meeste werknemers dat als ze Mia haar eigen ding laten doen, dat het dan vaak goed komt. Ze vraagt wel hulp als het nodig is en doet het ook op tijd, maar een echte teamplayer is ze niet.
Rustig
Mia zal nooit in paniek raken. Hoewel ze wel soms in de stress schiet, denkt ze behoorlijk "probleem oplossend". Als er iets mis gaat, kan ze snel een oplossing verzinnen en snel handelen. Met name met paarden en andere dieren in de buurt is dit handig. Ze is trouwens niet rustig in haar acties, ze werkt hard en is altijd op tijd klaar met haar taken. Al haar handelingen gaan gewoon soepel, waardoor ze zichzelf rustig houdt en haar werk snel klaar is.
Brutaal
Ze komt niet zo over, maar Mia is bepaald niet op haar mondje gevallen. Als ze ergens haar gelijk in wil halen, zal ze ook zeker haar mond open trekken. Ze is niet onbeleefd, maar als ze het bijvoorbeeld niet eens is met een werkwijze van iemand, zal ze de discussie niet vermijden. Ze wordt niet boos en ze gaat niet schreeuwen, ze discussieert net zolang totdat iemand haar gelijk geeft of totdat zij de ander gelijk geeft. Ze kan natuurlijk fout zitten.
Fanatiek
Mia neemt het rijden heel serieus. Ze zal zelf constant trainen om alles perfect te krijgen, en ook bij anderen zal ze niet ophouden voordat het perfect gaat. Ze heeft wel door wanneer het een dag wat minder gaat, maar ook dan zal ze proberen er het beste van te maken. Ze blijft wel altijd rekening houden met het paard, en probeert altijd te eindigen met iets wat goed gaat, zodat het paard en zij allebei een goed gevoel aan de training overhouden.
Uiterlijk: [FC: Hannah Hoekstra]
Mia heeft een gave huid, nergens is er ook maar een vlekje of litteken te bekennen. Ze heeft grote wenkbrauwen die opvallen in haar gezicht en donkerbruine ogen. Een smalle neus en een mond met dunne lippen geven haar een hard, maar ook bijna mysterieus uiterlijk. Haar bruine haar is stijl en meestal draagt ze het in een staart of vlecht. Haar kledingstijl is simpel en stoer. Zwarte laarsjes, leren jasjes en gescheurde spijkerbroeken zijn standaard onderdelen van haar garderobe. Op stal draagt ze vaak spijkerbroeken of rijbroeken. Haar rijbroeken zijn ook zwart, maar dun en ze bestaan uit een soepele stof. Daarboven draagt ze simpele t-shirts en vaak nog een oud vest en/of een jas erover heen.
Extra: Ze heeft een kat, Ipsylon. Vaak loopt hij gewoon los door het appartementencomplex en rond de stallen. Hij doet niemand kwaad en af en toe gaat hij achter de muizen op stal aan, maar vaak is hij daar te lui voor.
Verder heeft een een paar tattoo's. Deze aan de binnenkant van haar oor, deze op haar linkerpols en -ringervinger en deze aan de binnenkant van haar enkel. De diamant vond ze gewoon mooi, de vogels op haar hand staan voor haar eigen vrijheid en de muzieksleutel herinnert haar aan haar creativiteit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen