Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • FollowYourDream

    Wauw! Wat een prachtverhaal! Ik heb er echt van genoten!
    Dit wordt sowieso ook één van mijn lievelingsverhalen. Het is zo mooi geschreven! En stiekem ben ik toch blij dat Brooke niet dood is, ondanks het onrealistisch is.
    Ik weet zeker dat ik dit binnenkort nog eens ga lezen, omdat het zo'n mooi verhaal is. En ik vond het ook zeer realistisch geschreven.

    xxx

    8 jaar geleden
  • Ledecky

    Ik heb anderhalf uur van mijn nachtrust opgeofferd om dit verhaal in één keer uit te lezen en het was het waard.

    8 jaar geleden
  • purphose

    Bah wat heb ik genoten van dit verhaal. Dafuq ik kon bij het vorige hoofdstuk geen reactie plaatsen en bij deze wel? Whut?
    Anyway, geweldig! Ik zat met hartkloppingen te lezen in verwachting dat ze dood zou gaan, but NOOOO SHE'S ALIVE AND HAVING A BABY WITH HARRY. Geweldig dat ze haar ziekte heeft overwonnen! Ik heb met plezier dit verhaal gelezen, een van de weinige actieve verhalen dat ik volgde want tja ik zit eigenlijk niet meer echt te schrijven op Q maar voor de verhalen kom ik nog wel!

    Het was zo mooi om te lezen hoe ze de oorlog in zichzelf tegen de ziekte heeft overwonnen. Je schrijft zo goed! Niet mee stoppen hoor!! :)

    9 jaar geleden
  • Lovecandy

    Ik heb een vraagje? , ze is nu toch gestorven he?b:/

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen