Foto bij Hoofdstuk 11~ O1

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Duizendblad

    En zeggen dat Jessica meer oog had voor Charlie & Gabriel - ze heeft Ryan nu ^_^

    Ik vraag me af wat Jess (of Jess' moeder) kan doen om Tamara te helpen? Hmm..
    Ik heb nog niet zo lang geleden, deze story ontdekt via via, en ik vind 'm geweldig :D Net als de theorieën van de Muurbloemen en omdat de schrijver zo lief met haar lezers omgaat, dit is kortom fantastisch.
    ~

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    En 100 abo's!!!!! Dat is echt ongelofelijk! Uitzonderlijk zelfs als we het hebben over een verhaal met onbekende personen. PROFICIAT dus!!! Je hebt elke abo verdiend! (flower)(flower)(flower)

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    You're welcome! & Dankjewel, ik ben ondertussen al 2 of 3 keer muurbloem van de dag geweest! :O Such an honour! Makes me smile like a fool, every single time!
    Maar ter zake, dit had ik echt niet zien aankomen. Ik dacht eerder aan verbaal en zelfs lichamelijk geweld. Maar dat vind ik net tof aan jouw verhaal. Jij licht altijd een tipje van de sluier zodat wij een beetje kunnen gokken en gissen maar uiteindelijk weet je ons steeds te verrassen. En het beste van al het komt nooit geforceerd over. Als ik mijn verhalen in een andere richting/ een onvoorspelbare richting probeer te sturen, komt dat vaak geforceerd over. Maar jij rijgt alles zo mooi aan elkaar. En William is een klootzak :O [Ik zeg het niet graag maar alle andere scheldwoorden komen te zacht over] Ik weet niet wat hij tegen Tammy gebruikt/ wat hij gezegd heeft maar wat het ook is Tammy heeft het niet verdiend. Tammy verdiend iemand die oprecht om haar geeft en haar niet alleen gebruikt voor het geld dat ze niet eens heeft.
    Het stukje over Jess heb je weer foutloos geschreven. Over hoe zij alles hoort maar niet wilt horen. Wow, meer kan ik niet zeggen.
    En Yeah voor Jess en Ryan!!!!
    [Die lyrics zijn trouwens van Amber run- Just my soul responding, ben ik er vergeten bij te zetten]
    Snel verder!!!! (flower)

    9 jaar geleden
  • Kattris

    William is een eikel die thuis hoort in een diep ver gat waar niemand hem kan vinden. Lieve Tam doet alles om hem te helpen en die idioot dreigt maar een beetje
    Zulke mensen verdienen niet om te ademen.
    Uhg
    En Ryan is zo lief tegenover onze lieve Tweety. God waarom kan ik niet een Ryan vinden?
    Kan je ze niet halen in de HEMA ofzo. V&D. zou r best wat voor willen betalen.

    9 jaar geleden
  • TAMOCHi

    Ryess for real damn ! Ik heb m'n favo koppel gevonden heuj
    Love it ! <33
    xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen