Mag Valerien mee naar Amerika?: Ze kijken me aan met grote ogen. Shit! :Val, kom eens even mee: Haar ouders en zij staan op. Wat heb ik toch gezegt!!
Valerien pov.: Jaah natuurlijk wil ik mee! Maar ik zie mijn ouders al kijken. Ik sta op en volg hun mee naar de keuken. :Je denkt toch niet dat ik je zomaar laat meegaan met die..die bende zeker!: zegt mijn mama net niet hard genoeg dat Bill het zou horen.
:Mama, en papa,..ik weet dat jullie bezorgt zijn. Maar ik ben toevallig wel al 18 hè! Ik kan goed voor mezelf zorgen en er zal niets gebeuren tussen Bill en mij als dat is wat je bedoeld.
:Neen, geen sprake van!! Je blijft thuis!: roept mijn mama. Tranen komen op. Ik ren terug naar Bill. :Valerien? Wat..: Ik neem hem zo hard vast als ik kan. :Laat me niet los, laat me niet los!: Hij houdt me vast..
Mijn ouders komen terug de woonkamer binnen. Ik zie het niet maar hoor het. Bill pov.:
Haar ouders komen terug binnen. Ik kijk ze aan terwijl ik Valerien nog steeds in mijn armen sluit. :Valerien laat Bill los en kijk naar mij: zegt haar moeder nog steeds met een bozere stem. Oh nee wat heb ik toch gedaan, nu heeft zij ruzie met haar ouders!
Valerien pov.: ik laat Bill rustig los en wrijf met mijn arm een traan op mijn wang weg.

:Ga maar mee met Bill.:zegt mijn mama inneens. Euh wat? :Naar de auto of wat..nee..meen je dat echt?!:

Ik spring op en knuffel mijn ouders fel. Anku mama, papa! Danku.:

Mijn ouders gaan naar de keuken, ik kijk ze na. Dan kijk ik naar Bill. Zijn ogen glinsteren. Ik moet lachen en geef hem een kus op zijn mond.

*kuch kuch* Ik kijk om. Mijn mama stond te kijken..oeps dan waren we blijkbaar al lang aan het kussen.

:Kom..: ik trek Bill uit de zetel en neem hem mee naar mijn kamer. Daar neem ik een koffer vanonder mijn bed uit en gooi hem open op mijn bed.

Bill pov.: Ik word uit de zetel naar boven getrokken. k ik help wel inpakken: ze geeft me een kusje op mijn wang en dantrekt ze haar kleerkast open. Ik merk een poster van mij op. eps, nja wil toch goed uitzicht hebben hè: We moeten allebij lachen.

*tijdsprong*

Valerien pov.: Samen met de jongens loop ik naar de privé-jet waar we alle koffers inladen. Ik word even aan de kant gezet omdat Bill het woord voor de camera moet hebben :Ja hier is het! We hebben dit vliegtuig het afgelopen weekend gebruikt. Vrijdag Madena waar we een show hadden. Daarna Geneva en dan Werchter en nu gaan we eerst naar Hamburg.:

Ik lach hem altijd uit als hij zo doet. Naja hierna gaan we naar Amerika! Zolang ik maar bij Bill ben is alles goed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen