Als Fury ons komt ophalen met het vliegende schip slaapt Bruce nog steeds wat vreemd is omdat ik hem betoverd had om te blijven slapen totdat hij uit zijn Hulk toestand was en dat is hij ondertussen toch al een paar uur. Bruce word naar binnen gedragen terwijl Tony meteen naar het lab gaat om het bloed dat hij van Bruce had afgetapt te onderzoeken. Terwijl ik een beetje onrustig aan de grote tafel zit word ik toch wel een beetje zenuwachtig, Bruce had al wakker moeten zijn maar hij slaapt nog steeds.
"Wat is er?" Vraagt Steve die merkt dat ik me niet helemaal op m'n gemak voel.
"Bruce had al lang wakker moeten zijn…" Zeg ik een beetje moeilijk.
"ja, maar hij is officieel nog niet uit zijn hulk gedaante." Zegt Tony als hij weer binnen komt gelopen in zijn gewone kleding.
"hoe bedoel je?" Vraagt Clint die het gesprek nu ook interessant begint te vinden.
"nou, zijn DNA is verandert, de Hulk deeltjes zijn op dit moment zo agressief dat ze zijn gewone mensen deeltjes tegen houden waardoor hij alleen maar de hulk kan zijn." Legt Tony ongeïnteresseerd uit.
"en hoe krijgen we hem weer beter?" Vraagt Natasha.
"Daar word nu aan gewerkt. Nog voor we in Amerika zijn zou hij weer de oude moeten zijn."
"oh, en wat ben je dan aan het doen?" Vraagt Steve hem.
"ik ben een anti hulk serum aan het ontwikkelen."
"En dan kan hij nooit meer de Hulk worden?" Vraag ik ongelovig.
"nee, langzaam breekt de Hulk zijn DNA af en vervangt het met Hulk DNA. Hij heeft al zo danig veel Hulk DNA dat hij voor altijd gedeeltelijk groen zal blijven, maar hiermee word hij weer zoals we hem kennen."
"oh oke. Naja, het komt wel goed." Zegt Clint die weer zijn aandacht vestigt op het scherm voor hem.

Ik zit er wel nog steeds een beetje mee in mijn maag, hopend dat het goed komt met Bruce. Niet dat ik twijfel aan Tony's slimheid of zo, maar ik ben mijn gehele korte leven omringt door genialiteit waardoor mijn standaard een stuk hoger ligt. Als ik er achter kom dat er internet op het schip is zijn mijn zorgen als sneeuw voor de zon verdwenen en voel ik me weer het meisje van een dik jaar geleden toen ik nog een gewone tiener was. De hele rijd bekijk ik allemaal filmpjes op youtube om te kijken wat er allemaal nieuw is. Het is geweldig om al deze grappige, leuke en mooie filmpjes te zien, toch word ik een beetje verdrietig. Dit heb ik zo erg gemist, het losse, vrije en vrolijke van de aarde. Als we over de grote oceaan vliegen komt Tony met een spuit de gezamenlijke ruimte weer ingelopen. In de spijt zit een oranje vloeistof. Zonder iets te zeggen loopt hij door naar de glazen ruimte waar Bruce nog steeds aan het slapen is. We volgen hem en blijven bij de deur staan terwijl Tony bij het bed neer knielt en een mouw van Bruce zijn shirt op stroopt en de oranje vloeistof injecteert. Als de helft van de vloeistof is opgenomen in zijn lichaam schrikt Bruce wakker en veert hij overeind waardoor wij allemaal een zucht van opluchting laten horen. Tony spuit de rest van de vloeistof in Bruce terwijl hij een beetje gekalmeerd.

"Nou, ik probeerde het mutant gen te verwijderen, er ging iets mis en voor ik het wist was ik groot, groen en boos." Lacht Bruce een beetje moeilijk als hij weer rustig is en wij hebben uitgelegd wat er gebeurt is. Niet veel laten krijgen we te horen dat we zo gaan landen in de geheime S.H.I.E.L.D haven en we naar huis kunnen gaan.

Reageer (1)

  • Moonwarrior7

    Ik hoop echt dat ze ip aarde blijft! En dat zij enn Steve toegeven dat ze elkaar nog steeds vinden!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen