Foto bij Duivels kind

Oh god, ik haat school mensen...
Gewoon elke dag in die vrieskou naar school moeten fietsen, dan worden je hersens op school volgestopt met nutteloze informatie en dan denk je eindelijk, jeeey ik ben uit,
Nee hoor heb je nog een berg huiswerk :@ Nou ja gelukkig heb ik nog quizlet (H) en mijn lieve lezertjes die lieve reacties plaatsen ^^ maar sorry dus dat hij een beetje kort is
POV: Jake/ Eric
Ja eindelijk weer een POV van Jake

POV: Jake

'Nee Sera niet...!' Doen wil ik zeggen als ik zie wat ze van plan is, maar ze is al gesprongen de spleet sluit zich. Eric zit hulpeloos op de grond en Tessa en Ingrid beginnen te graven en bij Ingrid stromen de tranen over de wangen, bij Tessa scheelt het ook niet veel. Yue zit ondertussen trillend bij Yuriko. 'Jongens, dit gaat niet werken.' Zeg ik met gebroken stem. Amy en Sera zijn weg, de mensen met wie ik het langst warrior ben. Maar ik weet ook dat ze hadden gewild dat we verder gingen. Tessa staat op en trekt Ingrid met zich mee. 'Jake heeft gelijk.' Fluistert ze terwijl ze troostend een arm om Ingrid slaat. Eric wil verder lopen maar ik pak zijn arm. 'Wat bedoelde die stem met "Ze weet te veel"?' Ik kijk hem onderzoekend aan. Hij haalt zijn schouders op. 'Ik weet het niet.' Mompelt hij. Ik werp hem nog een argwanende blik, hij was de laatste die met Amy had gepraat voordat ze verdween in die spleet. 'Dus Amy heeft niets tegen jou gezegd?' Hij schud ontkennend zijn hoofd waarna ik me omdraai en naast Tessa en Ingrid ga lopen. Yue kijkt ons geschrokken aan. 'Waar zijn die meisje nou gebleven?' Vraagt ze angstig. Tessa probeert een geruststellende lach op haar gezicht te toveren maar het blijft een grimas. 'Dat weten we niet.'

POV: Eric

Ik voel me zo schuldig, zo verdomd schuldig. Dankzij mij zijn Sera en Amy weg. Ik voel dat Jake me niet vertrouwd en ik geef hem groot gelijk, ik veracht mezelf. 'Waar zijn die anderen meisjes?' Vraagt Yue angstig. Tessa grimast. 'Dat weten we niet.' En dan zie ik het. Het is een kleine flikkering maar toch. Yue toonde haar ware gedaante voor een seconde. Ze is een Nomed demon. Opeens word alles angstaanjagend duidelijk. Yue is gestuurd om mij te controleren. Ik vertrouwde dat meisje al niet, maar wat doe ik eraan?

We lopen naar mijn gevoel al uren maar we komen niet vooruit. 'Hoelang duurt het nog?' Vraagt Yue. 'Ik weet het niet.' Antwoord Jake. Dan krijg ik het door, het is de last op mijn schouders die ervoor zorgt dat we niet verder komen, want die last weegt meer dan al onze bagage. 'Jongens, ik weet het.' Zeg ik zacht. 'Wat weet je?' Vraagt Ingrid verward. 'Ik weet waarom we niet verder kunnen, er is iets wat jullie moeten weten.' Ze kijken me afwachtend aan. 'Ik ben niet wie jullie denken dat ik ben. Ik ben een...' Op dat moment vliegt Yue in haar ware gedaante op mijn keel af.

Reageer (2)

  • horselover0505

    OH MY FREAKING GOD!!!!!!!
    Dit is zo spannend,
    je hebt geluk dat ik het nu pas lees anders had je een moord op je geweten (A)
    Ik kan echt niet tegen spanning!
    Het is zo.... ugh je weet spannend
    En ik wil dat Eric blijft leven, hij heft ze wel veraden maar hij is zo cool!!
    Ik wist dat er iets mis was met Rue
    snel verder en kudo
    xxx

    9 jaar geleden
  • Schack

    NEE! NO! THIS CAN'T BE! THIS CAN't BE FREAKING HAPPENING! DON'T YOU DARE TOUCH MY FREAKING MAN, RUEYUE! HE'S MINE! SO IS HIS DAMN THROAT, YOU CREEPY DEVILS CHILD! HE IS AN IDIOT, BUT INGRID, YOU KNOW, THE STORY INGRID, LOVES HIM, SO YOU CAN'T JUST... URGH!
    Okay. Dus, we zijn er nu achter dat Yue inderdaad slecht is en van plan is om *gromt en kijkt Yue dreigend aan* Eric te vermoorden zodra hij iets vertelt. Uhm... Betekent dit dat ik Yue mag gaan ontvoeren? Ja toch? Okay. Ik ga Yue ontvoeren en martelen totdat ze belooft Eric nooit meer aan te vallen.
    Heb je eigenlijk een foto van Yue in haar ware vorm? That'd be interesting. ;d
    Serieus, shit's about to get real. Ik kan alleen maar hopen dat Eric blijft leven, want hij is een asshole, maar wel een asshole die het verhaal interessant houdt... En interesse toont in mij. Ghehe.
    Damn, het is nu zo spannend, zo ongelooflijk spannend. Ik moest ineens denken aan The Lord Of The Flies toen ik dit las, waarin eigenlijk het hele thema is "Things Breaking Down", wat nu ook gebeurt. Alles gaat steeds slechter, mensen in het team blijken niet te zijn wie je denkt dat ze zijn... Me likie. x)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen