Foto bij Hades Vulpes

Naam en achternaam (of meerdere): Hades Vulpes

Bijnaam: Black Shuck of Shucky

Mannelijk/Vrouwelijk: Mannelijk

Leeftijd (10 tot 20): 17 jaar en is geboren op 13 Januari

Wijk: Verjaagde.

Karakter:
Hades is een apart wezen vergeleken met andere, hij heeft zijn eigen plannen. Zijn eigen wil. En niemand kan hem van zijn plannen af helpen. Zo sluw dat hij is, om zijn mede vossen om de tuin te leiden. Iedereen te manipuleren hoe hij het wil hebben. Zijn bijnaam is toepasselijk en sommige noemen hem de rechterhand van de duivel. Maar hij is zorgelijk. Wie er aan zijn familie komt. Zal niet lang meer leven!

Uiterlijk+foto:
Door fouten die hij heeft gemaakt en verraad tussen de andere wijken, is hij alleen te zien als vos. Om zijn ware aard naar buiten te laten komen. Ieder geval zo zien sommige de vos. Echter vind hij dat onterecht. Hij heeft een normale wild kleur Rood-bruin met wit em heeft diep blauwe ogen, waarbij hij al snel andere kan manipuleren tot zijn wil.




Geschiedenis:
Hades was altijd al een moeilijk kind. Als mens maakte hij al geen probleem van om wat regels te overtreden. Al snel komt hij op het slechte pad en krijgt al s
nel zijn bijnaam. Meestal word hij dus ook Shucky genoemd Als mens had hij zwart haar. Maar die raakte hij snel kwijt.
Door een vuil spelletje werd hij in de val gelokt en kreeg hij zichzelf niet meer in controle. Hoe graag hij het ook wilde, hij kon niet meer terug naar zijn menselijke ik. Zijn ouders verzwegen zijn bestaan in de familie, ondanks dat de verhalen van Shucky erg bekend is in de wijk van de vossen. Xyan weet niet eens dat hij een broer heeft. Shucky kan het niet schelen. Hij werd op z´n vroege leeftijd al verbannen van zijn wijk en moest zijn leven vervolgen als eenzame vos. Waar hij het nog steeds moeilijk maakt voor de rest van zijn soort. Z´n eigen territorium die met vallen bedekt zijn. Vallen die alleen hij weet te vinden. Toch probeert hij zn familie te zoeken. Ze betaald te zetten dat ze hem niet hebben gesteund. Alleen Hades mag aan zijn familie komen. Anders beland je in zijn val. En zal hij je niet lang laten leven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen