Foto bij 6 Fasination

She was scared but at the same time more brave them anyone I knew.

19-04-1940
Dagboek
Mary. Wie is zij? Ze is hier nu vier dagen. Elke keer als ik haar zie staart ze geheimzinig voor zich uit. Ze is een vampier ,dat weten we zeker, maar ze is wel anders. Ik kan haar gedachten horen maar heel zwak. Als een slecht afgestelde radio. En de gedachten die ik opvang zijn niet zomaar gedachten. Ze zijn enorm boeiend. Haar huid is niet koud zoals de onze, maar ook niet zo warem als de huis van een mens. Ze heeft prachtig glanzend haar dat schitterd als ze beweegt. Ze speelt de moeilijkste pianostukken alsof het niets is. Piano spelen was altijd al een droom van mij. Tijdens mijn leven had ik er geen tijd voor. In mijn dood, of hoe ik het ook zal noemen, was geen tijd voor dromen. Misschien moet ik haar vragen het me te leren.
Met Carlisle heb ik gesproken over het idee om haar op te nemen in onze familie. Hij leek het een goed idee te vinden waarschijnlijk ziet hij haar als vriendin voor mij, net zoals hij Rosalie ooit zo zag.
Ook heeft ze een bepaalde kalmerende uitwerking over ons. Eerst konden Ésme en Rose nogal eens met elkaar overhoop liggen om de kleinste dingen. Maar sinds zij hier is, is er niets gebeurt. Misschien houden ze zich in omdat we een gast hebben maar eigenlijk geloof ik dat niet. Ze moet een bepaalde uitwerking op hun hebben. Kon ik er maar achter komen welke.
EDWARD


sorry dat de edward delen zo vreselijk saai zijn :s

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen