Foto bij Chapter 2

"Waagt u het een vermomde te vragen wie hij is, waarde? Ik ben vedette voor de weerlozen, vechter voor de waarheid. Ik ben W, de W van wraak."

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • EvilDaughter

    OMG een koe die de tango leert xD
    Leuke story!

    9 jaar geleden
  • Wiarda

    Totaal niet gerelateerd, maar iedere keer als ik de titel van dit verhaal te zien krijg, moet ik weer denken aan dat 'W van Willem'-lied toen koning Willem-Alexander gekroond werd. Willempieeee. :')

    En Percyyyyy! Eigenlijk vraag ik me wel af of Oliver de link meteen legt, of dat hij er nog een hele tijd blind voor is. Man, stel je toch eens voor dat hij bijna obsessief met Percy over de mysterieuze W praat en Percy heel duidelijk doorheeft dat hij een enorme crush op W heeft, maar weigert te zeggen dat hij het is omdat hij de humor van de situatie eigenlijk wel kan inzien. Tja, het is tenslotte toch ergens wel leuk om opnieuw en opnieuw schaamteloos te horen te krijgen dat je ogen zo prachtig blauw zijn en dat je zo dapper bent, zonder dat de ander doorheeft dat hij of zij het gewoon over jou heeft. :')

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen