Foto bij || 27

Luke Robert Hemmings


Michael was net in slaap gevallen dus doe ik mijn jas aan en neem de sleutels van mijn auto van het kastje aan de hoteldeur.
<< Ik kom nu af, ben er binnen een halfuur. Kuskus Lukey
>> Oke. De beste vriendin van Dylan is hier ook. Smakkerd Cal
<< Oke tot straks. Kusjes jouw Luke.
Ik was wel nieuwsgierig om de beste vriendin van Dyman te ontmoeten, de jongens zijn al samen met haar uit geweest. Alle drie waren ze enthousiast over haar geweest, dat ze goede humor had en echt een goede vriendin van ons kon worden.
Jade was haar naam, net als mijn beste vriendin van vroeger. Soms miste ik haar wel, maar ik weet dat ik toch nooit terug zo een vrienden met haar zou kunnen zijn. Zij was mij sowieso al vergeten. Ik had door de band moeten veranderen van nummer en was die van haar verloren, ik wist geen manier hoe ik haar kon bereiken.
Zou ze weten dat ik in 5 Seconds of Summer zit? Of kende ze ons niet?
Straks was deze Jade ook mijn Jade? Nee Luke die kans is klein, Jade woont niet in Melbourne.
Met al mijn nadenken was ik ondertussen al bij Dylan aan gekomen en wandelde ik de trap omhoog tot aan Dylan zijn voordeur.

"He Lukey." Ik gaf Dylan een schouderklopje en liep verder naar binnen, waar ik Ash al hoorde lachen.
Ashton en Calum sprongen recht van als ik binnen kwam en ik schoot in de lach.
"Lucas, we misten je al!" Ik gaf Cal en Ash een knuffel. Ik zag wanneer ik naar Jade keek dat ze licht geschrokken was, maar wanneer ze zag dat ik het door had, glimlachte ze terug. Ze was dus een fan.
"Hey, ik ben Luke. Jade is het zeker?" Jade begon te knikken en gaf me ook een knuffel. Wat ik niet zag, was dat er tranen in haar ogen stonden.

Jade Elizabeth Martin

Een teleurstelling glijdt door mijn lichaam wanneer Luke me terug loslaat en een zucht verlaat mijn lippen. Aan zijn gedrag merkte ik dat hij me niet herkende. Ik was het afgelopen jaar serieus verandert, maar ik had gehoopt dat mijn beste vriend me tenminste nog zou herkent hebben.
Hoe vaak heb ik niet gehoopt om Luke terug eens vast te houden? Maar deze situatie was nooit in me opgekomen?
Zou ik het hem duidelijk maken? Maar misschien wou hij niks meer met die Jade van toen te maken hebben? Waarom heb ik hem anders nooit meer gehoord? Waarom antwoorde hij nooit op mijn berichtjes? Nee ik ging niks zeggen, als hij nog steeds diezelfde Luke was, zou hij hetzelf wel doorhebben.
"He Jade, werk jij al?" Ik kijk Luke glimlachend aan en slik. Ik was het echt niet gewoon meer om zijn prachtige stem terug te horen.
"Nee ik zit in mijn laatste jaar hoger onderwijs."
"Wow een slimme meid onder ons." Lachte Cal, waarna ik hem een duw tegen zijn schouder gaf en ook terug begon te lachen.
Ik mocht niet klagen, ik had Dylan nu. Calum en Ashton waren fantastische jongens en Luke zal misschien ooit wel terug beseffen wie ik ben, als ik hem na vanavond tenminste nog zal zien.

Oohooh, hier is dus de eerste ontmoeting tussen Lukey en Jade. Maar niet wat jullie ervan verwacht hadden waarschijnlijk? Sorry!
Luke herkent Jade dus niet meer omdat zij serieus verandert is, sinds ze van de middelbare school weg is. Ook woonde ze toen nog niet in Melbourne, dus verwacht Luke echt niet dat zij daar nu woont.
Dat Jade zo verandert is heb ik al eens aangebracht in hoofdstuk || 12
Hope you still like it?^^

Reageer (3)

  • Archenemy

    ..MAAR HOE DAN :')
    Luke jij ..... niet-herinnerende eh.. steen?

    9 jaar geleden
  • Hemmotionz

    Ik. Spreek. Niet. Meer. Tegen. Jou.

    9 jaar geleden
  • Monks

    HIJ HERKENT HAAR NIET SERIEUS?? Snel verder jij plsss

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen