Foto bij Chapter 6

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor jullie reacties. Ik heb het vast al eerder gezegd maar jullie zijn echt geweldig!

Aangezien er blijkbaar verwarring is over een reactie van mijn eigen account, zal ik even een uitleg geven. Natuurlijk reageer ik niet zelf. Ik deel dit account met iemand anders en dat is degene die reageert (:

Ik heb best zitten twijfelen of ik met dit hoofdstuk niet teveel al weg geef aangezien jullie allemaal wat oplettender zijn dan onze Oliver, maar ik ben er nu toch wel tevreden over en ik hoop jullie dan ook (:

"De dood van een onschuldige," sprak hij bitter. "Een complot die had moet worden ontdekt, die nu moet worden onderzocht en opgeheven. Een duister geheim die levens gekost heeft."

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Aimante

    heftig, percy in een dronken bui (dat had ik dus nooit verwacht, net zoals ik niet had verwacht dat percy een spreuk ontweek die op fred inhakte........) SNIK SNIK Fred was zo hilarisch, maar Percy is (nu) zo liefffffff. WAAROMMMM?!! kunnen ze niet beide leven???

    9 jaar geleden
  • Heronwhale

    Aaahw

    9 jaar geleden
  • Necessity

    Ahwwww ahw
    Ojee ojee oJee
    Dit had ik even niet zien aankomen

    En hoi andere mensen, ik ben de co--owner. En ik moet wel net zoals jullie berichtjes plaatsen omdat ik ook de hoofdstukken niet eerder mag lezen dan wanneer ze online staan. Maar wees niet bang dat we van rol wisselen want één van ons kan schrijven en de ander (ik dus) kan alleen onsamenhangende reacties plaatsen

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen