Dit is het laatste hoofdstuk. Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat dit het lastigste hoofdstuk dat ik tot nu toe geschreven heb. Ik zit hier te stuiteren achter mijn computer. Dit was voor mij een 100 dagen durend avontuur. Voor mij lijkt het veel meer dan honderd dagen geleden dat ik sit begonnen ben. Nu moet ik iemand in het bijzonder bedanken. een van mijn beste vriendinnen Eva zij heeft me door sommige momenten heen gesleept en zij was de persoon die mij het meeste inspiratie gaf. en bedankt aan iedereen die dit gelezen heeft. Dat waardeer ik heel erg. zou iedereen die dit laatste hoofdstuk leest een reactie willen plaatsen.
Nu over naar vrolijker nieuws. Ik heb een nieuwe storie online. Het heet The girl with wings. Ik gooi hieronder wel een linkje neer. Nu voor de laatste keer bedankt. AVE degene die meer gaat schrijven groet u. (degene die die verwijzing snapte is awsome).
http://www.quizlet.nl/stories/148130/the-girl-with-wings/

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen