Foto bij 22. saying goodbye

He lifted my hair and brought me the memory of what seemed so long ago. It was ironic. For the second time I would die.
I heard the cracking before I felt the pain. Before I screamed.
Before everything turned black

17-05-1940

Lief dagboek.
Ik wist niet dat ik zo bang zou zijn op het einde. Maar mijn verwachtingen zijn gedoemd te mislukken. Tijdens mijn leven ben ik nooit bang geweest voor de dood. Ik had immers niets te verliezen. Mijn ouders hebben nooit echt om mij gegeven. Ze zagen me als een middel om hogeroop te komen in het leven. Een betaal middel, Een dollar. Maar daar zal ik niet over beginnen. Mijn laatste dagboekpagina moet vrolijk zijn. De dingen die ik wil zeggen, nog wil zeggen moeten hier komen.
Edward? Ik weet dat je dit zal lezen. Ik hoop dat je het begrijpt. Zou je deze brieven aan de personen voor wie ze bestemt zijn willen geven. Zelfs aan Ephraim? We waren, zijn, zielsverwanten. Alsjeblieft?


Mijn allerliefste Edward.

Je weet dat ik van je hou dat hoef ik je niet te vertellen. Dat weet je. Dat hoop ik althans. Ik weet ook dat je je schuldig zal voelen. Alsjeblieft voel je niet schuldig. Jij hebt het laatste deel van mijn leven het leven waard gemaakt. Elke seconde met jouw was de dood waard en daarom kan ik je niet laten sterven. Mijn hart is van jouw. Dat is het geweest sinds de dag dat je me vond. Herinner je je dat nog? Ik wel het is een van de mooiste momenten van mijn leven. Al was dat niet zo lang geleden, twee maanden pas, het aller mooiste moment was nog minder lang geleden. Dat was namelijk gisteren. Het moment dat jou lippen de mijne raakte is met geen pen te beschrijven. Het was alsof de wereld in tweeën brak en voor het eerst kon me dat niet schelen. Laat de wereld maar in tweeën breken! Als ik maar bij jou kon zijn. En nu moet ik jou opgeven. Het mooiste in mijn leven en in mijn dood. Ik hou meer van je dan ik je kan vertelen.
Voor altijd de jouwe,
Mary





Lieve Carlisle, Ésme, Emmett en Rosalie

Het spijt me dat het zo gelopen is. Ik wil dat jullie begrijpen dat ik het alleen gedaan heb zodat jullie konden blijven leven. Jullie zijn allemaal geweldige mensen en jullie verdienen elk stukje geluk in de wereld.Ik wou dat ik bij jullie kon blijven. Ik zou het vampier zijn zonder jullie niet gered hebben. Het spijt me dat ik op het laatst niet eerlijk kon zijn. Maar willen jullie me geloven als ik zeg dat ik het voor jullie deed?
Ik zal jullie nooit vergeten

Liefs Mary



Lieve lieve Ephraim.
Ik weet dat zielsverwant voor jou iets anders betekent dan voor mij. Ik wil je uitleggen wat het betekent voor mij. Een beste vriend die je alles kan vertellen. Die je kan vertrouwen. Die je nooit zal laten zitten. Een vriend met wie je kan lachen maar waar je ook mee kan huilen. Dat ben je voor mij en daar ben ik je dankbaar voor. Ik ben blij dat ik het voor elkaar heb gekregen vrede te vinden tussen de wolven en de vampiers. Of in iedergeval een verdrag waardoor jullie elkaar niet meer zullen proberen de nek door te bijten. Wil je me beloven dat je zal proberen het verdrag te behouden?
En nog iets.
Treur niet om mij. Ik was hier om vrede te stichten, dat heb je zelf gezegt, en mijn taak is voorbij. Trouw en krijg kinderen. Laat ze trots op je zijn. Wees gelukkig.
Ik hou van je,
Mary




Edward? Ik wil ook dat jij probeert de vrede te bewaren. Ik hou van jullie allebei. Al zal je nooit tegen Ephraim mogen zeggen dat ik meer van jou hou. Ik heb tegen Ephraim gezegt dat hij niet mag treuren. Dat mag jij ook niet. Ik wil dat jij gelukkig wordt. Dat is ook de enige reden waarom ik zal sterven. Als ik het niet doe zal jij sterven en ik kan je niet nog een keer verliezen. Mijn laatste maanden hier waren geweldig en ik kan niets anders doen dan jullie beschermen. Wat je ook wil zeggen Edward. Ik ben niet dom. De Volturi kunnen jullie niet aan. Dat weet ik. Mijn dood zal jullie beschermen. Is er een betere reden om te sterven?
Liefs Mary

volgende keer laatste deel !!

Reageer (3)

  • Bohemian

    Dit vind ik erg!

    (huil)

    1 decennium geleden
  • sanneblack94

    Neeeee :O
    snel verder
    x<33

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    Spannend :O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen