Foto bij || 28

Luke Robert Hemmings


De lichte hoop die ik had gehad dat Jade, mijn oude Jade was, verdween gelijk met de wind toen ze binnen kwam. Jade had altijd kort bruin haar gehad en van die lichtbruine ogen, deze meid was blond met lange golvende haren en haar ogen waren groen, prachtig dat wel. Maar ik kan niet beschrijven hoe veel hoop ik had dat ik in een paar lichtbruine ogen zou kijken.
Niks tegen deze Jade, ze is super. Ze heeft een perfect gevoel voor humor en behandelt ons niet als popsterren of verwende nesten. Want zo ging dat er meestal aan toe, ofwel deden ze alles voor ons of konden ze niks zeggen omdat wij Dé jongens van 5 Seconds of Summer zijn, ofwel denken ze dat we verwende jongetjes zijn en doen ze bitchy tegen ons. Jade niet, ik merk aan haar dat ze ons echt als vrienden en normale jongens wou leren kennen en niet om onze roem. Ze doet me qua karakter heel hard aan mijn Jade denken en dan nog die zelfde naam, maar het was deels mijn fout dat ik haar kwijt was. Waarom had ik haar nummer niet ergens opgeschreven toen ik veranderde van gsm? Waarom had ik haar vader niet verder overtuigd me haar nummer te geven?
Ja, ik had haar vader al gebeld, want zijn nummer vond ik terug op internet. Zijn antwoord? Dat als ik een vriend was, ik haar nummer wel zou hebben en dat hij niks voor me kan doen, want ze woont niet meer thuis. Dus zelfs waar ze woont wist ik niet meer, waarom was alles zo f*cked up?

“He Lukey.” Verward keek ik op en Calum stond lachend voor me.
“Waar zat jij met je gedachten?” Een zucht verlaat mijn lippen en een bezorgde blik komt op Calum’s gezicht. Snel kijk ik eens rond me en zie dat niemand hier nog zit.
“Waar is iedereen?” Calum begint te lachen en ik blijf hem vragend aan kijken.
“Wow je zat dus echt ver. Dylan is om drinken, Jade maakt nieuwe popcorn en Ash, haha, die is Ash aan het zijn op het toilet.” Een giechel verlaat mijn lippen en snel sla ik mijn hand voor mijn mond, waardoor ik harder in de lach schiet. Wanneer Ashton zegt dat hij naar het toilet gaat tijdens een film, is hij altijd een halfuur of langer weg. Wat hij daar werkelijk doet, willen we niet eens weten.
“Welke film is het ondertussen?” Vraag ik aan Calum, als ik zie dat het beeld op pauze staat op een andere film dan daarjuist.
“Het was aan Jade om te kiezen, dus we gaan ‘The Fault in Our Stars’ kijken.” Een pruillip volgt en ik begin te lachen. Een typische meidenfilm, maar ahja, wij hebben haar al drie mannenfilms laten zien.
“Kom jongens, we gaan verder kijken.” Jade en Dylan komen de kamer terug ingelopen en zetten de popcorn, chips en drank op tafel. Waarna Jade naast mij in de zetel ploft en Dylan daarom nu op de zitzak gaat zitten, waar Jade daarjuist zat. Calum zet zich naast mij in de zetel de andere kant en zo blijft er nog één lege zitzak over voor Ashton.
Jade fluistert alle zinnetjes die de personages spreken in de film mee en vertedert kijk ik naar het meisje naast me. Je zag haar ogen blinken door de weerspiegeling van het scherm en hoe gefascineerd ze was door Hazel Grace die net de befaamde Augustus Waters leert kennen. Ik durf te wedden dat dit ook één van de lievelingsfilms is van mijn Jade.

Sorry dat het zo lang geduurd heeft, maar school is dus terug gestart en ik heb het nu al super druk ;(
Ik hoop dat jullie wat van dit stukje vonden?
Hopelijk snappen jullie het nog allemaal een beetje? Nogmaals Jade is dus volledig van uiterlijk verandert na het middelbaar, geen kleurlenzen, maar haar ogen zijn gewoon verkleurd. (Inspiratie door goede vriendin, die als kind ook bruine ogen had en nu groene)

xx

Reageer (4)

  • Archenemy

    Kleurlenzen? Of raar licht? Luke niet zo snel conclusies trekken je verpest alles :')

    9 jaar geleden
  • Monks

    Luke, ben je soms dom?!!! DAT IS JOUW JADE!

    9 jaar geleden
  • Hemmotionz

    Jij bent zo gemeen (huil)

    9 jaar geleden
  • ChocolateMuffin

    ik wil dat je meer schrijft! hier kan ik echt niet lang op wachten!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen