Foto bij Hoofdstuk 11 ~ O2

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Sleepsong

    Oh nee foto's werken niet :(

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Ik heb pas een Fujifilm Instax Mini 8 camera gekocht! En ik moet echt altijd aan dit verhaal denken als ik dat toestel gebruik! En dit hoofdstuk toont nog maar eens aan waarom. Ik wordt echt een beetje nostalgisch van dit verhaal. Ik mis de oude 'technologie' als in instant camera's, plantenspelers ect. en tv-loze en computer- loze avonden. Misschien omdat Jess ook een beetje nostalgisch overkomt.

    Liedje bij dit hoofdstuk: http://www.quizlet.nl/chapters/1307603/hoofdstuk-11--o2/?page=1#reacties

    Quotes

    Charlie:

    &



    Jess

    &



    Ryan




    Gabriel



    Apple



    Tamara


    9 jaar geleden
  • Vega

    Sylvester

    Waarom Sylvester?

    9 jaar geleden
  • Chantilly

    Tweety en Sylvester aka Ryess!

    9 jaar geleden
  • Hephaestus

    Dat was echt een lekker vrolijk hoofdstukje, nu ben ik ook weer vrolijk ^^ En er komt een Ryess scene aan? YESSSS WOEHOEEEE HELL YEAH YES YES YES YES YES YESSSS *springt happy door haar kamer heen*
    Het lezen van dit verhaal maakt me echt vrolijk ^^ En ga je ook je Zoveelste Roman Waarvan Je Nog Aan De Titel Werkt (dat vindt ik eigenlijk wel een geweldige titel, right?) ook op Q zetten? I hope so (:
    Ik vindt Apple trouwens echt een geweldig personage. Al jou personages zijn eigenlijk echt leuk, omdat je zo duidelijk de goede en slechte kanten en hoe ze uniek zijn kan zien. That is pretty special you know (:
    Wow, dit is best een lange reactie. Nja, je overleeft het wel I guess ^^
    Btw, completely offtopic, jij was toch mijn Mede Haat Aan Frans persoon? In dat geval, ik heb zojuist weer een geweldig cijfer gehaald - geen 3,6 hoor, neeee - en ik denk ik vertel het even omdat het zo ongelofelijk interessant is (;
    Als je mijn Mede Haat Aan Frans persoon niet bent, mag je dat laatste stukje negeren ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen