Foto bij Dankwoord

Jesus mensen! Ik weet niet hoe ik moet beginnen! Mijn verhaal is afgelopen. Maanden lang heb ik eraan gewerkt en nou is hij af! Niet te geloven!
Ik denk dat ik al mijn trouwe lezers eerst eens moet bedanken, dus: DANKJEWEL! (H) Zonder jullie was mijn verhaal nooit zo goed gelukt. Ik wil jullie bedanken voor de abbo's, kuddo's en natuurlijk de lieve reacties!
Of er nog een tweede deel komt? Waarschijnlijk wel ja. Maar eerst heb ik een heel leuk idee voor een andere story. Ik ben er zelfs al aan begonnen! De link ernaar toe staat onderaan. Als de link niet werkt kun je er natuurlijk ook altijd nog via mijn profiel komen. De eerste drie hoofdstukken zijn al af, en net als bij deze story, probeer ik iedere dag een hoofdstuk te schrijven. Ik hoop dat mijn nieuwe story net zo'n succes wordt als deze, met hopelijk veel abbo's, kuddo's en natuurlijk weer jullie lieve reacties. Ik zal even in het kort vertellen waar mijn nieuwe story over gaat:
Het gaat over twee zussen. Eentje heeft een tumor in haar hoofd die ze niet weg kunnen halen. Ze gaat dus dood maar ze weet niet wanneer. Tot die tijd wil ze vlug nog alles doen wat ze ooit had willen doen. Ze reist de hele wereld over, samen met haar twee jaar oudere zus, en doet de gekste dingen zoals bijvoorbeeld bungejumpen!
Waarschijnlijk ga ik dan na deze story deel twee schrijven maar dat weet ik nog niet zeker.

In ieder geval dus heel erg bedankt, en ik hoop dat jullie ook mijn andere story gaan lezen! (Y)

Nog één vraagje: zouden jullie alsjeblieft een reactie op dit hd willen geven om te laten weten wat jullie van het verhaal vonden, plus en min punten noemen en laten weten of er nog een deel twee moet komen. Ik zou het heel erg fijn vinden als degene die meestal geen reactie geven ook een reactie op dit hd willen geven. Ik zou heel erg graag ook van jullie willen weten wat jullie ervan vonden, wat beter kan en of het goed genoeg is voor een deel twee. Alvast bedankt!


http://www.quizlet.nl/stories/139317/sisterlove-never-dies/

Reageer (2)

  • AngelWriting

    Jouw verhaal was in 1 woord.... Nee dat is niet in 1 woord te beschrijven en ik ga het ook niet proberen omdat er ten eerste niet genoeg ruimte zou zijn, en ten tweede zou ik nog dagen kunnen vertellen over wat er allemaal zo goed was. Dus ja, laat me plz weten wanneer je deel 2 maakt.
    Je hebt nu al een abo op je nieuwe verhaal van hierboven.
    Ik genier altijd weer van jouw verhalen.
    Ga zo door
    Xxx

    9 jaar geleden
  • F4Nina

    Hey, Jouw story was echt geweldig! gewoon super! en Ja een deel 2 zou wel leuk zijn!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen