nog steeds een beetje verdoofd kleed ik me aan, de slaap had me goed gedaan maar helemaal lekker zit het gesprek van Thor en Frigga van gister avond me nog niet. Gelukkig ben ik wel al wat gekalmeerd en zie ik de dingen iets helderder dan gister avond. Steve, zelfs in zijn conditie omdat hij genetisch gemanipuleerd is zal zeker niet ouder dan 150 jaar worden en ik zal waarschijnlijk een paar decennia leven. Zolang Steve leeft beloof ik mezelf aan hem, en dan zodra hij dood is en na het rouw proces en zo natuurlijk ga ik op zoek naar een waardige man die de vader kan mijn kind zal worden en de nieuwe beschermer van de aarde.

Met dit idee ben ik alweer een stuk opgeluchter en geruster en heb ik oprecht zin in de ceremonie van straks! Toch best vrolijk trek ik de jurk aan die speciaal voor vandaag gemaakt is aan en huppel naar de privé woonkamer waar Thor al aan het ontbijten is.
"en lieverd? Zin in vandaag?" Zegt hij zodra ik naast hem aan tafel ga zitten en ook wat fruit pak om dat op te eten.
"ja, toch wel, gezonde spanning."

We praten nog wat maar al snel worden we onderbroken door een bediende die Thor even nodig heeft. Een perfect moment voor mij dus om even langs Heimdall te gaan. Rustig loop ik richting de regenboogbrug terwijl ik door iedereen die ik tegen kom begroet word en alvast gefeliciteerd.

"hallo! Hoe issie?" Zeg ik blij zodra ik bij Heimdall ben.
"goed vrouwe Fedra, en met U?"
"ook goed he, zin in vandaag. En hoe gaat het met Steve en mama?"
"uitstekend, ze zijn beide druk bezig met hun eigen dingetjes."
"oke, ik wilde Steve eigenlijk iets sturen, is hij thuis?"
"nee, hij is in de sportschool, maar zo te zien staat hij wel op het moment naar huis te gaan."
"oke."

Ik ga in kleermakerszit op de grond zitten en leg de blief voor Steve voor me op de grond neer. Ik kijk er even gespannen naar terwijl ik alle detailes van de gekreukte enveloppe in me op neem. Dan sluit ik mijn ogen en denk aan de woonkamer van Steve. Als mijn hoofd licht aanvoelt en ik een beetje duizelig ben open ik mijn ogen weer, de brief is weg.
"licht de brief bij Steve?" Vraag ik nog aan Heimdall om even te controleren of alles is goed gegaan. Hij staart even diep in het sterrenstelsel en knikt dan even langzaam. Ik bedankt hem nog even, sta dan op en loop terug naar het paleis waar al snel de drukte zal losbarsten.

Reageer (2)

  • Laleah

    Wayoo geef mij die zend powers hahaha

    9 jaar geleden
  • Moonwarrior7

    Ohh wat staat er op die brief?! Ben erg benieuwd!!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen