Foto bij 104

bedankt voor de reactie's! Iedereen een beetje zin in de awards? :3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Nikki4ever

    Ik vind het een leuk verhaal.

    Al, is het heel jammer voor Anouk dat ze zich jaloers voelt.
    En als ik eerlijk mag zijn, wat ik ook gewoon ga doen, heb ik zelf iets dat als je vaak jaloers bent op de fans van de persoon met wie je een relatie hebt, dan is het misschien niet zo heel goed idee om een relatie met de persoon te hebt.

    Het kan natuurlijk gebeuren dat je af en toe jaloers bent of de fans even niet zo ziet zitten. Maar als dit meer dan gemiddeld is, zal ik toch nadenken of de relatie wel zo'n goed idee is.

    Ik zelf denk dat als ik een relatie zou hebben met bijvoorbeeld Bill Kaulitz, dan zou ik juist proberen de contactmomenten met Bill en zijn fans te vermeerderen. Dit aangezien ik goed kan begrijpen dat sommige aliens niet zo blij met mij zijn en dat ze het idee kunnen hebben dat ik hem van hun afpak, wat ik niet wil doen. Daarnaast begrijp ik ook goed dat zonder die fans Bill niet zou kunnen doen wat hij wilt doen. En ik vind het juist belangrijk om je partner te steunen in de dingen die hij doet.
    Als laatst heb ik ook iets van dat als ik weet dat hij erg van mij houdt, ik niet bang hoeft te zijn dat hij met een ander er van door gaat, want hij komt toch wel bij mij thuis.
    Dit is gewoon, hoe ik er over nadenk.

    8 jaar geleden
  • XTokioHotelXLov

    mooi stukje hoor :)
    snell verder :)

    9 jaar geleden
  • Iskuane

    ze mag best jaloers zijn... dat is heel erg te begrijpen

    Ik zou me het zelfde voelen denk ik...

    Snel weer verder gaan hoor (flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen