Foto bij 23

Dit word waarschijnlijk de cover voor het volgende deel, ik verveelde me en even geen zin om te schrijven. Natuurlijk weet ik het nog niet zeker, en weet ik ook niet of het verhaal zo zal gaan heten (In love we trust). Wat vinden jullie er van?

Als ik wakker word voel ik me al meteen een stuk beter. Als ik op sta merk ik dat mijn gehele lichaam stijf is, dat komt natuurlijk omdat ik de hele nacht in mijn niet zo comfortabele harnas heb geslapen. Moeilijk schuifel ik naar het raam waar Steve de gordijnen had dicht gedaan en trek die in een ruk open, het is tegen 12 uur. Voor zo snel als het gaat loop ik naar de woonkamer waar Steve aan tafel zit, op een laptop?!? Door hem zo te zien klungelen schiet ik in de lach waardoor hij mij opmerkt.
"Goede morgen." Zegt hij vrolijk terwijl hij op de stoel naast hem klopt als teken dat ik moet gaan zitten.
"goede morgen." Zeg ik slaperig terwijl ik hem een klein kusje geef. Iedere keer als ik hem zie vliegen er duizenden vlinders door mijn buik en kan ik niet stoppen met glimlachen. Ik kan nog steeds niet geloven dat we samen zijn.
"Wat ben je aan het doen?" Vraag ik terwijl ik naar het beeldscherm kijk.
"Ik probeer een digitale brief te versturen, maar het lukt niet." Zegt Steve een beetje gefrustreerd.
"Laat eens kijken." Hij schuift de laptop een beetje naar mij toe en ik bekijk alles even snel. alles staat goed en als ik zie wat het probleem is begin ik te lachen.
"Wat is er? Wat doe ik fout?" Vraagt Steve die begrijpt dat ik het probleem gevonden heb.
"Waar heb je je router staan?"
"Mijn wat?"
"Het kastje met brandende lampjes waardoor je internet hebt."
"oh, daar, achter de tv."

Moeilijk sta ik op en loop richting de tv terwijl Steve me volgt. Als ik het kaasje van achter de tv pak zonder de kabels uit te trekken zie ik dat het lampje voor het internet rood brand.
"Er is iets met je verbinden, je inprent ligt er uit." Leg ik hem uit en hoe je dat kan zien.
"En nu dan?"
"Meestal helpt het om het kastje even uit en aan te zetten." Zeg ik droog terwijl ik het kabeltje voor de stroom van het ding er even uit trek en er dan weer in doe. Rustig wacht ik tot alle lampjes groen branden en dan zet ik de routeer weer terug op zijn plaats.
"Nu zou je de mail moeten kunnen versturen."
"Ik zal even kijken!" Steve loopt terug naar de tafel en drukt nogmaals op verzenden. Als hij mij met een grote glimlach aan kijkt weet ik dat het gelukt is. Hij komt weer naar mij toegelopen, tilt me even op, draait me rond en geeft me een zoen waardoor ik weer begin te giechelen.
"Als ik jou toch niet had." Zucht hij.
"haha, dan had je een gewone brief moeten versturen."
"inderdaad! Heb je honger?"
"Niet echt, ik heb wel behoefte aan koffie." Zeg ik als Steve me weer los laat en ik naar de keuken kan in lopen.

Ik vul twee mokken met koffie, een zwart en een met melk. Als ik de woonkamer weer in loop bergt Steve de laptop weer op, eerst in een laptop hoes en dan nog in een tas, ook rolt hij de kabel perfect op. Zelf ben ik altijd een stuk minder zuinig met mijn spullen.
"Gaan we zo naar S.H.I.E.L.D.?" Vraag ik aan Steve zodra we de koffie op hebben.
"nee, Ik heb gister contact proberen te krijgen met Fury, maar hij lijkt wel van de aardbodem verdwenen. Toen heb ik agent Romanoff gecontacteerd en die wist me te vertellen dat Fury even ongezien moet blijven."
"oke, en nu?"
"Ik heb meteen afgesproken om samen met Mr. Stark, agent Romanoff, clint en Bruce af te spreken in de Stark Tower waar we een plan van aanpak zullen bedenken."
"oh oke, zullen we?"

Samen lopen we naar onder, naar de garage box van Steve waar zijn motor en auto staan, we pakken de motor. Een klein half uurtje later rijd Steve met mij achter op de ondergrondse garage van de Stark Tower in en zodra hij stil staat stap ik af en doe de helm af. Samen lopen we naar de lift die ons naar boven brengt. In de lift worden we al verwelkomd door Jarvis.

Als we op de juiste verdieping aan komen blijkt dat we de eerste zijn. Tony komt al vrolijk op ons afgelopen, hij geeft Steve een handdruk en mij verwelkomt hij met een knuffel.
"Jou had ik niet zo snel terug verwacht." Lacht Tony terwijl hij me weer los laat.
"Haha, nee dat was eerlijk gezegd ook niet mijn panding… Waar is Pepper?"
"oh, die zit in Washington of zo. De rest komt ook zo, maar als je al eens wilt vertellen wat er aan de hand is." Zegt Tony terwijl we hem volgen naar de tafel waar we alle drie aan gaan zitten.

"Nou, laten we het op een gestoorde ex houden…" Zeg ik een beetje lastig.
"daar heb ik er genoeg van." Zegt Tony sarcastisch terwijl hij voor zichzelf wat Bourbon in schenkt. Hij bied ons ook beide een glas aan maar zowel Steve als mij weigeren dat.
"En nu het uitgebreide verhaal." Dringt Tony nog een keer aan als hij weer bij ons komt zitten.
"Nou, er is iemand, een man, en ik heb hem nogal boos gemaakt. Hij bleek kwaadaardig te zijn. En nu is de kans groot dat hij zich komt wreken op Steve." Leg ik snel uit. Ik wil het er eigenlijk niet over hebben, en al helemaal niet waar Steve bij zit, ik heb misschien zijn leven onnodig in gevaar gebracht.

Reageer (2)

  • Laleah

    Mooie cover! En I love the titel!

    En: TONY!!! (H) We all know I love Pepperony! Hahaha beter komt Syrena langsvliegen zo van: Tony, I was wondering...- *ziet alle mensen in de kamer* Oh.. Is this a bad time? uhm.. I'll be back later. *flies off*

    Oke dst was een stomme reactie, maar jk ben moe dus dan gaak flauwe grappen maken..

    9 jaar geleden
  • Moonwarrior7

    ach! arme fleur!!! het komt wel goed! steve kan in een gevecht zich veel beter redden dan met een laptop! xD

    snel verder!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen