Foto bij idontwannabeyourfriend;FOURTEEN.

inspiratieloooooooooos. alweer.
in de story is het 11 mei 2010.

amber point of view.

-na school-
ik gooi mijn tas in de gang en loop naar de keuken, ik pak een flesje vitamine water en loop naar boven. mijn moeder is nog op haar werk, zoals gewoonlijk.. ik loop naar boven en start mijn laptop op, terwijl ik dat doe denk ik aan de brief van justin en ren naar beneden om mijn tas te pakken, als ik weer boven ben pak ik de envelop uit mijn tas,
ik begin te lezen;het begint met de datum van precies een jaar terug.
11 mei 2009;
hee, amber.
ik ben een paar weken terug ontdekt door usher, het is zo geweldig, bedankt voor je steun zonder jou was ik nooit zover gekomen, had ik nooit het lef gehad om die filmpjes op youtube neer te zetten, ik mis je heel erg, maar ik denk dat het beter is om geen contact te houden. dat word te moeilijk, ik heb het lef niet om het tegen je te zeggen, dus doe ik het niet en denk ik ook niet dat ik deze brief ooit naar je stuur. je zult me vast gaan haten, maarja, ik heb het al eens gezegd maar ik mis je echt heel erg, ookal zal dat voor jou niks betekenen als ik geen contact meer met je opneem en mijn nummer verander.. mijn moeder is boos op me, maar dat kan me niks schelen. jou zal ik nooit vergeten, als je dit ooit leest zal je wel denken, wat een eikel, in de envelop zit nog iets, geef het niet terug, ik hoef het niet meer, onze relatie is voor bij, zoek een nieuw vriendje, zoals ik een nieuw meisje heb gevonden, ik zou nooit hetzelfde voor haar voelen zoals ik deed voor jou, ik hou van je en dat zal ik altijd blijven doen.



aan het eind, voel ik woede, verdriet, ongeloof. vanalles gaat door me heen ik pak de envelop en zie dat er inderdaad nog wat in zit, het hangertje voor ons half jaar samen zijn ik klamp het vast in mijn handen en begin te huilen, wat een eikel hoe kon hij,eerst zeggen van ja onze relatie is voorbij en dan er doodleuk onder zetten ik hou van je, hmm wat is dat voor iets, voelde hij zich zoveel toen hij net beroemd was? ik loop naar beneden pak mijn jas en gooi de voordeur met een knal achter me dicht, wil je het zo justin? dan krijg je het zo.

Reageer (9)

  • Medicated

    ik ga terug in de tijd met deze storyxD

    1 decennium geleden
  • BieberFan

    ooooooooooooooowwwwwwww
    Zij is boos (amber)
    Owwwwwwwwwwwwww erg wojowwwwwww
    Ohoh Justin moet uitkijken

    1 decennium geleden
  • promqueen

    ik ben verlsaafd.

    1 decennium geleden
  • TICKETTOHELL

    wo jij loopt wel ff voor hee
    met die 11 mei 2010 dan is er ZON
    ik heb het koud ;s

    1 decennium geleden
  • Catharina8

    leuk snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen