A Modern Marauders Story




Naam: Raechelle "Rae" Emilia Shaffer
Soms wordt ze ook wel eens spottend "Engeltje" genoemd, vanwege haar uiterlijk en haar vriendelijkheid. Ze vat dit meer op als een compliment dan als een belediging.
Leeftijd: 16
Geslacht: Vrouwelijk
Bloedstatus: Halfbloed
Twitter Account: @RaeEmilia
Snapchat Naam: RaeEmilia
Facebook: Hiero
Uiterlijk: [FC: Freya Mavor]
Rae heeft felblond haar, dat licht krullend langs haar hoofd valt. Het is redelijk lang, het reikt tot onder haar borsten, en ze is erg trots op haar haar. Toch heeft ze de neiging er af en toe gekke dingen mee te doen. Regelmatig verft ze het in een andere kleur en dat zijn lang niet altijd natuurlijke kleuren. Tot nu toe heeft ze het al eens donkerblauw en paars geverft, en ze heeft ook eens groene strepen erin gehad. Toen ze net op Hogwarts zat verfde ze het vaak in natuurlijke kleuren, dus ook bruin en zwart hebben de revue al eens gepasseerd. Op dit moment is het haar natuurlijke kleur omdat ze het wil laten herstellen, maar daarna wil ze het graag dieprood verven.
Met haar 1,63 is ze niet de langste persoon, maar dit vindt ze niet erg. Ze is erg slank, soms wordt ze zelfs te mager genoemd. Hier kan ze niks aan doen, dit is gewoon haar lichaamsbouw. Ze heeft blauwe ogen die een beetje naar grijs neigen en volle lippen. Make-up draagt ze nauwelijks.
Innerlijk: Rae is een vrolijke, optimistische meid. Wanneer iemand zich duidelijk niet goed voelt, zal ze allemaal gekke dingen gaan doen om te proberen die persoon op te vrolijken. Zelf heeft ze wel eens last van dingen die haar verdrietig maken, maar vaak probeert ze dat van zich af te schudden. Meestal onderdrukt ze deze gevoelens dan, in plaats van dat ze ze echt verwerkt. Hierdoor kan ze af en toe "exploderen", dan komen al haar emoties naar buiten in één grote stortbui en wil ze het liefst alleen maar huilen. Door haar vrolijke gedrag wordt ze wel eens kinderachtig genoemd. Ze heeft hier verder helemaal geen problemen mee, wat anderen van haar vinden kan haar weinig schelen. Stiekem is ze ook wel een beetje kinderachtig.
Rae is wel echt een Hufflepuff. Ze is geduldig en aardig tegen iedereen die ze tegenkomt, behalve als die het verpesten bij haar over bij één van haar vrienden. Ze is heel beschermend naar haar vrienden en familie toe en zal voor hen door het vuur gaan. Rae kan ook heel hard werken en is altijd fanatiek. Ze kan er heel erg slecht tegen als mensen vals spelen tijdens spelletjes, dan kan ze echt boos worden. Als Rae boos wordt, is ze ook echt boos. Dan zal ze je negeren of je zelf fysiek pijn doen. Dat laatste komt zelden voor, dan moet ze echt haar geduld verliezen. Dan heb je het echt te bont gemaakt.
Ze is redelijk naïef en goedgelovig, je kan haar alles wijsmaken. Ze is nergens bang voor, en wil alles uitproberen. Ze kan heel enthousiast worden over iets en dan zelfs er een beetje in doorslaan, maar dit gebeurd niet vaak. Ze heeft een lichte obsessie met fabeldieren, en één van haar dromen is op een dag een feniks te hebben, die vindt ze het allermooist.
Toch is ze, ondanks dit alles, erg onzeker over haar vriendschappen en relaties. Op het gebied van liefde heeft ze nog zeer weinig ervaring, en ook als ze mensen een lange tijd niet gezien heeft, zal ze vaak aan zichzelf gaan twijfelen. Vaak is dit na een korte tijd wel weer over, als ze eenmaal heeft ingezien dat mensen haar nog wel leuk vinden.
Vakken: Rae volgt Toverdranken, Bezweringen, Kruidenkunde, Verweer tegen de Zwarte Kunsten, Gedaanteverwisselingen, Verzorging van Fabeldieren en Alchemie.
Speciale positie: Beater in het Quidditch-team.
Extra: Rae heeft een Dreuzel-moeder en een tovernaars-vader. Ze heeft totdat ze naar Hogwarts ging een redelijk normaal Dreuzelleven geleid. Ze was zich bewust van haar krachten, haar vader heeft haar geleerd ze onder controle te houden, zodat ze naar een gewone basisschool kon. Ze had vriendinnetjes, die ze nu niet meer ziet, en ze speelde graag buiten. Verder zat ze op turnen, waar ze twee keer in de week heen ging, omdat ze ontzettend lenig was. Ze is er, toen ze naar Hogwarts mocht, mee gestopt, maar je ziet haar nog wel eens in de leerlingenkamer of in de gangen spontane oefeningen doen. Ze zat ook op paardrijden, dit doet ze nu alleen nog maar als ze thuis is, omdat haar ouders nog paarden houden.
Ze heeft twee dwerghamsters als huisdier, Aramis en Apollo. Ze heeft een kooi in haar koffer waar ze ze in houdt, soms laat ze ze door de leerlingenkamer rondrennen in een bal.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen