Foto bij 01

'Feline?! We wachten op je!' ik hoor de deur van de keuken dichtslaan. Mijn moeder riep me, al zo'n drie keer. Het ontbijt staat klaar en ik moet me haasten, anders mis ik de trein en kom ik op mijn eerste stagedag te laat. Ik heb al zo'n vijf keer een ander shirtje aangedaan, maar niets was me goed genoeg. Wat trek je dan ook aan op zo'n eerste stagedag? Ik had het gisteravond al moeten klaarleggen natuurlijk, maar ik ben nogal van het uitstellen en bovendien was er gisteravond een leuke film op tv. Ik pak het licht roze blouseje van de grond die ik als eerste aan had geprobeerd en trek hem aan terwijl ik van de trap af ren. Als ik de keuken in kom, zit de rest van mijn familie al ongeduldig te wachten aan de ontbijt tafel. 'Zo, dat zal eens tijd worden.' Mijn vader keek op van zijn krant. 'Duurde het nou zo lang om een outfit uit te kiezen? Ik zei toch dat je het gisteravond al had moeten doen?' Mijn vader keek me grinnikend aan, maar ik rolde met mijn ogen. Ik had een ochtendhumeurtje. Ik ging naast mijn moeder zitten en begon mijn brood haastig me jam te besmeren. 'Feline, wil je alsjeblieft wel een handtekening van Cillessen voor mij vragen?' Mijn broertje Isaac keek me vanaf de andere kant van de tafel smekend aan. 'Ik weet niet eens wie dat is!' zei ik, terwijl ik haastig mijn brood naar binnen propte en mijn jus d'orange erachteraan goot. Ik studeerde marketing en event management en ik ging een half jaar stage lopen bij Ajax. Niet dat ik veel van voetbal wist, ik wist bijvoorbeeld pas sinds gistermiddag wat buitenspel was. Mijn vader had het nodig gevonden dat ik toch hier en daar wel wat voetbal termen kende, dus moest ik gister verplicht van mijn vader naar Feyenoord - Vitesse kijken, terwijl hij me met allemaal voetbal termen bekogelde. Ik schoof mijn stoel naar achteren en rende door het huis heen, opzoek naar mijn chelsea boots. 'In de gang, onder de kapstok!' riep mijn moeder zonder dat ik had gezegd wat ik zocht. Ze kent me ook veel te goed. Ik heb het chaotische in ieder geval niet van haar.
Vijf minuten later zat ik op de fiets richting station. Mijn eerste stagedag kon beginnen!

Reageer (5)

  • MemphisDepay

    Superleuk!!

    9 jaar geleden
  • xlhovee

    Ooh leuk! Bedankf voor de tip. Ben heel erg benieuwd naar je verhaal :)

    9 jaar geleden
  • Rawrsjell

    Waaa ik ben benieuwd! Ja ik ben wel van plan om door te gaan, maar wanneer weet ik nog niet haha. Heb je een abo genomen? :) dan blijf je zo op de hoogte haha. Succes!

    9 jaar geleden
  • PrimRue

    Leeuk!! Ik ben benieuwd naar de rest van het verhaal! (:
    Snel verduuurr (flower)

    9 jaar geleden
  • MERTENS14

    Oh kei tof! :D Tips heb ik niet echt!
    Maar een idee: ze vinden elkaar wel leuk, maar dan doet Viktor ineens heel raar en ambetant! Dan wordt ze heel close met iemanf anders en merkt Viktor dat hij echt verliefd pp haar is nzo? :D

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen