Foto bij Respect voor je omgeving

Dit hoofdstuk heb ik geschreven tijdens de vakantie, geïnspireerd door lieve varkentjes xD.
Is het eten van vlees slecht, of juist niet?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Knorretjuhh

    Ik zelf ben vegetariër, maar de rest van mijn gezin niet. het is soms wel moeilijk als ze knakworstjes eten of zoiets, maar het belangrijkste voor mij is dat meer mensen vegetariër worden, als je kijkt naar die arme dieren, hoe kan je dan nog vlees blijven eten?

    8 jaar geleden
  • Puellae

    Het is nog erger als je bedenkt dat al die biggen ook slecht behandeld worden in de bio industrie. Biologisch vlees heeft tenminste een goed leven gehad.

    8 jaar geleden
  • EvilDaughter

    Ik ben het er mee eens :), mijn ouders halen ook steeds meer van die vegetarische dingen, waardoor we vaker vegetarische dingen eten best lekker en er gaan geen beestjes dood :)

    8 jaar geleden
  • Cookienomster

    Ik ben daarom vegatariër en omdat ik niet zo dol ben op vlees. Ik dring mensen niet op om vegatariër te worden maar sommige mensen gaan dan vragen waarom ik vegatariër ben en gaan dan heel hevig in discussie en dan word ik altijd een beetje pissig. Ik dring ze niks op, mijn keuze. Ook houd ik niet zo van bbq'en want ik krijg dan toch een ongemakkelijk gevoel als al dat vlees de bbq op gaat.

    8 jaar geleden
  • Meride

    Dit klopt echt helemaal! Ik ben geen vegetariër maar ik eet gewoon soms vlees zoals spek en worst en al het andere zoals steak rund en meer... Eet ik niet!!
    Goor!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen