Bedankt voor alle reactie's! Vind het echt leuk om te horen dat jullie het nog steeds leuk vinden :3

"hejhej, ik ben d'r weer!" Zeg ik als ik bij Steve naar binnen loop. Steve springt op van de bank, loopt naar me toe, tilt me op en draait me even rond.
"Ik heb je gemist." Lacht hij terwijl hij me weer neer zet. Ik pak zijn hoofd vast en moet op mijn tenen gaan staan om hem een kusje te geven. Als steve me weer los laat pak ik m'n tas weer op en leg dat even in de slaapkamer.
"Wil je wat wijn?" Hoor ik Steve vanuit de keuken roepen als ik de kleding uit mijn tas haal en even op de lege plaats in de kast leg.
"Rood of wit?" Roep ik terug.
"Heb beide, wat je wilt."
"voor mij het liefste rode wijn! Maar als jij witte wil is dat ook goed." Roep ik terug terwijl ik het laatste shirtje opberg.

Als ik terug in de woonkamer kom staan er twee grote bokalen vol rode wijn op tafel. Ik plof naast Steve neer op de bank terwijl hij mij een glas aan geeft. We toosten even en dan neem ik een grote slok van de wijn.

"Weet je he, je hoeft niet op de bank te slapen hoor…" Zeg ik verlegen als we halverwege een film zijn en beide ons tweede glas wijn alweer leeg hebben. Ik kijk Steve even aan die wit is weggetrokken terwijl zijn wangen vuurrood worden. Hij weet ook dat ik bedoel dat we in het zelfde bed kunnen slapen.
"uhm, ja ik weet niet.." Stottert Steve nog al moeilijk waardoor ik begin te blozen. Hij is een echte heer wat af en toe ook wel vervelend is. Toch ben ik blij dat hij zo is, zelf heb ik tot nu toe alleen pas gezoend met een jongen, dat komt natuurlijk ook omdat ik officieel pas 5 ben.
"Het is alleen maar slapen, ik denk dat je van de bank ook een stijve rug krijgt." Zeg ik dan snel.
"ja, als jij het niet erg vind."
"nee hoor! En als je het niet fijn vind slaap ik wel op de bank!"
"nee! nee, dat wil ik niet. Ik kom vannacht wel naast je liggen." Zegt Steve dan lief terwijl hij me en zoen geeft.

Ik kan maar geen genoeg krijgen van zijn lippen, van zijn alles eigenlijk. Ik leun wat meer naar hem toe terwijl ik mijn hand licht op zijn borst laat leuken. Steve slaat zijn armen om me heen terwijl we door blijven zoenen. Hijn hele hoofd, of beter gezegd mijn hele lichaam slaat op hol van Steve. Miljarden vlinders ontstaan in de uiteindes van mijn ledematen die zich snel naar mijn buik verplaatsen en daar druk gaan rond fladderen. Ik heb ht gevoel alsof mijn hoofd gaat ontploffen, op een goede manier. Mijn brein is verdubbeld qua grote en lijkt wild rond te draaien in mijn schedel in een poging naar buiten te kamen. Ik voel me zo ontzettend gelukkig en kan, zelfs onder het zoenen, mijn glimlach niet verbergen.
"Wat is er?" Vraagt Steve, waar ik ondertussen bij op schoot zit.
"niets, ik ben gelukkig." Glimlach ik terwijl ik hem een kusje geef.
"ik ook." Zegt Steve nog snel voordat we door gaan met zoenen. Steve's vingers drukken zich dieper in mijn vlees naarmate we langer aan het zoenen zijn. Als Steve voorzichtig zijn hand op mijn bibs legt moedigt mij dat alleen maar meer aan en geef ik hem kleine kusjes op zijn oorlel en nek. Als hij met zijn andere hand onder mijn shirt gaat, richting de sluiting van mijn BH verstijf ik. Dit is voor mij te snel! Gelukkig heeft Steve dit ook in de gaten en haalt zijn hand meteen weg.

"sorry." Stamel ik terwijl ik weer van Steve's schoot af glij.
"hej, luister even. Dat is helemaal niet erg! Ik ben blij dat je je grenzen durft aan te geven." Kalmeert Steve me dan.
"zullen we naar bed gaan? Ik ben best moe."
"ik ook, kom op." Steve staat op en trekt mij ook overeind. Ik zet de tv uit terwijl Steve even de glazen en de fles wijn naar de keuken brengt. Ik ga alvast naar de slaapkamer en trek snel een pyjama aan. Als Steve binnen komt lig ik al onder de dekens en bekijk hem stiekem terwijl hij zich om kleed. De spieren in zijn rug zijn goed zichtbaar waardoor hij nog onweerstaanbaarder word. Als Steve zich omdraait en een grote lach op zijn gezicht weet ik dat hij in de gaten had dat ik hem bekeek. Dan komt hij naast me liggen. Zo liggen we beide even roerloos naast elkaar. Beide aan een uiteinde van een bed. Uiteindelijk schuifel ik toch naar hem toe en schuift hij een arm onder mij zodat ik me lekker tegen hem aan kan nestelen.
"We zijn toch ook wel vreemd he." Zucht Steve dan.
"Hoezo dat?" Vraag ik slaperig.
"Gewoon. Ik ben al bijna 100, maar ik zit in het lichaam van een twintiger. En jij bent 5 en ook in het lichaam van een twintiger." Legt hij zichzelf uit.
"haha, oke, je hebt gelijk. Weltrusten."
"slaap lekker." Fluisterd Steve nog terwijl hij een kus op mijn voorhoofd geef. Rustig sluit ik mijn ogen en val langzaam in slaap.

Reageer (2)

  • Laleah

    ahww (H)

    9 jaar geleden
  • Moonwarrior7

    Ahh ze zij zoo lief samen!!!! Zoo leuk!!!
    Snel verder!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen