Foto bij 06. Jaimy A. Wright

Vandaag had ik geen actie's op de planning. Ik ging gewoon rustig met Rosa, Joshua en Tedd wat shoppen en daarna uit eten. Rosa kende we al vier jaar. Ze was echt super. Ze was niet vaak bij onze actie's omdat ze het druk heeft op school maar als ze wel mee deed was het lachen geblazen. Ook al was ze niet vaak te zien op de filmpjes meestal was zij diegene die ze filmde. Het was een geweldige meid en Joshua is echt gek op haar. Tedd hebben we vorig jaar leren kennen toen we graffiti op de muur van het gerechtsgebouw aan het spuiten waren. Hij was eerste jaar politie. Zijn collega was ziek dus moest hij alleen op patrouille want een paar rebellen spoten graffiti. Maar toen hij ons zag moest hij lachen en besloot hij mee te doen. Hij is nog nooit gepakt, maar hij waarschuwt ons als ze de politie in roepen. Dus dat is handig meegenomen. 'Joshua je moet Rosa echt eens uit vragen.' Zei ik lachend en gaf hem een duwtje. 'Waarom?' Vroeg hij. 'Nou omdat je je ogen niet van haar kan afhouden.' Zei ik lachend en gaf hem een kus op zijn wang. 'Kom dan gaan we.' Mompelde ik en trok hem mee.

'Waarom moeten we vandaag weeral gaan shoppen? We hebben dat gisteren toch ook al gedaan?' Gromde Joshua en we stapte de metro uit. 'Omdat Rosa dat wou, trouwens ik zou nog altijd een broek moeten hebben en schoenen.' Zei ik. 'Nu nog een paar schoenen?' Gromde hij. 'Ja die van gisteren ga ik terug brengen.' Zei ik en zwaaide met het zakje voor zijn ogen. Hij zuchtte en draaide met zijn ogen. Ik grinnikte. 'Maar je moet denken dat je Rosa heel de dag kan aanstaren.' Zei ik spottend. Hij duwde mij en ik ging iets opzij door de kracht van zijn duw. We kwamen aan Piccadilly circus en daar stonden ze al. 'Kom op meneer chagrijn.' Zei ik lachend en liep op Tedd en Rosa af. 'Hey bitches.' Zei ik en gaf ze allebei een knuffel. 'Kom dan gaan we dan zijn we er sneller vanaf.' Gromde Joshua en trok Tedd mee voorop. Ik begon te giechelen en Rosa stak haar arm door de mijne en samen huppelde we achter de jongens aan.

Toen ik mijn schoenen had ingewisseld en we in de twintigste winkel waren binnen gewandeld vond ik eindelijk mijn broek die ik zocht. 'Oh god daar is die eindelijk.' Zei ik blij en liep naar de broek af. Rosa grinnikte. 'Natuurlijk zitten er gaten in.' Zei ze. 'Wat nou hij is toch perfect?' Vroeg ik en hield hem voor mijn benen. 'Pas dat ding nou maar en dan zijn we weg, ik begin honger te krijgen.' Zei Joshua. Ik grinnikte en pakte nog een paar shirts en topjes om hem te pesten en trok Rosa mee in de paskamers. We deelden er één gewoon omdat het kon. 'Je moet Joshua echt eens uit vragen.' Fluisterde ik stil. Ze keek verbaasd in mijn gezicht. 'Durft hij niet?' Vroeg ze en begon lichtjes te blozen. 'Nee, ook al zaag ik de oren van zijn hoofd.' Gromde ik. 'Ik zal het dan wel doen.' Fluisterde ze. 'Je ziet hem toch ook zitten eh?' Vroeg ik. 'Natuurlijk oh god Jaimy hij is zo knap en zo lief.' Zei ze verliefd. Ik grinnikte 'Mooi zo.' Zei ik.

We waren terug omgekleed en ik had die broek en een topje gekocht. 'Nog één winkel.' Zei Tedd en liep een verkleedwinkel binnen. Ik trok mijn wenkbrauwen op maar volgde de jongeman toch. 'Op de naam van Tedd Youk.' Zei hij tegen de vrouw achter de kassa. Rosa haalde haar schouders op en Joshua keek ook verbaasd naar Tedd. De vrouw kwam terug met vier zwarte pakken en vier maskers. Ik liep naar hem toe. 'Wat wil je hier met bereiken?' Vroeg ik. 'Ik heb ze gekocht.' We liepen de winkel uit. Ik pakte een masker en het was van anonymous. 'Oh Tedd je bent geniaal.' Zei ik en gaf hem een kus op zijn wang. Hij lachte. 'Weet ik toch.' Ik grinnikte en we liepen naar het restaurant.

We hadden besteld en we waren al aan het genieten van de aperitief. 'Kom dan neem ik een foto voor op Twitter.' Zei ik. Rosa ging tussen de jongens zitten en ik wrong me op Tedd zijn schoot. 'Smile.' Zei ik lachend en trok een foto. Daarna gingen we terug zitten. Ik opende Twitter en postte de foto. Nice dinner for four with the crew lots of love. @JoshuaWright, @TeddCop @RosaIsTheBest Ik drukte op verzenden en opende mijn DM's eens. Ik keek verbaasd toen ik eentje zag staan van Harry Styles. Rosa was blijkbaar mee aan het kijken. 'Oh my god je hebt een DM van de Harry Styles.' Zei ze. 'Wie?' Vroeg ik. 'Harry Styles van One Direction.' Zei ze. Ik keek naar de jongens maar die haalde ook hun schouders op. 'Hij is wereldberoemd, oh my god wat schrijft hij?!' Gilde ze uit en ik opende het bericht. I think you have a beautiful mind that inspirers a lot of people! Including me. Ik keek een beetje verbaasd rond en Rosa leek bijna te flippen. 'Oh god je moet antwoorden.' Zei ze. 'Oké, maar wat?' Vroeg ik verbaasd. Hey there stranger, my friend is like freaking out, but honestly I don't know you. Woeps. But thanks for your message its sweet. I think you inspire others to with your music maybe its time to listen one of your songs maybe you can send me one ;3. Greets Jaimy 'Oh god, ik hoop dat hij antwoord, Jaimy misschien worden jullie wel vrienden.' Zei ze blij. Ik grinnikte. 'We zullen wel zien eh Rosa.' Zei ik. 'Ik voel me alle sinds vereerd.' Zei ik lachend. 'Dat zou je ook moeten.' Zei Rosa. We begonnen te lachen en toen kwam ons eten.

Na het eten liepen we terug naar Piccadilly circus en namen we afscheid. 'Bye Tedd ik spreek je nog wel.' Zei ik lachend en gaf de man een knuffel. 'Ja het was echt leuk vandaag.' Zei hij en gaf me een kus op mijn wang. Ik zag Joshua en Rosa wat met elkaar fluisteren en ik glimlachte. Toen Joshua naar ons kwam liep ik naar Rosa. 'En?' 'Hij heeft ja gezegd we gaan overmorgen samen op date.' Zei ze blij. Ik glimlachte en gaf haar een knuffel. 'Eindelijk.' Fluisterde ik. 'Bye!' Riep ik nog toen ik en Joshua naar de metro liepen. Dit was een geslaagde dag.


Hey there!
Sorry voor niet zo snel te updaten maar school is killing me. Ik heb het enorm druk met taken en mijn examens komen er ook bijna aan. Dus sorry. Hoe vinden jullie het tot nu toe?
Lots of Love Femke

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen