Welkom bij mijn herschreven versie van dit verhaal! Ik gebruik de oude hoofdstukken omdat ik alles moet verwijderen, en dat vind ik zonde. Na 8 maanden van het eerste hoofdstuk begin ik weer opnieuw (voor de mensen die het nog niet geweten hebben). Het verhaal zal anders zijn dan de eerste versie - maar dat zullen jullie wel merken, het begint bij seizoen 3, kuch, kuch. Ik hoor eigenlijk te leren voor mijn examen en ik ben op stage maar ik had daar geen zin in, dus nu heb ik een hoofdstuk voor jullie. Oh, en alle plaatjes, gif enz heb ik van internet, ze zijn niet van mezelf.
Vertel me wat jullie er van vinden, ik ben heel benieuwt.
Liefst Meike

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • EvilDaughter

    Cool! Dit is awesome!

    8 jaar geleden
  • CARAS

    Hi! Beetje oneerlijk van me om gelijk al een opmerking te geven maar 't is wel iets waaraan ik me stoor hihi - in de allereerste zin staat Beackon Hills ipv Beacon Hills! En huis adres ipv huis arrest misschien? Ik zie nog wel wat meer foutjes, maar vervelen op stage klinkt VERDOMD bekend :') Verder, ben ik wel enorm benieuwd naar de rest!

    8 jaar geleden
  • Medici

    Nina Dobrev+ Teen wolf = Amazing.
    Echt super.

    9 jaar geleden
  • Stangster

    Dit is gewoonweg geweldig ^^ Ga snel weer verder!

    9 jaar geleden
  • Culloden

    Haha, genius. Stiles zijn vader is echt awesome. ^^
    Ga vooral snel weer verder!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen