Foto bij Ontmoeting 1 - A la vliegtuig

Heei Menshjaashhh Check zeker mijn ander profiel OUATtwTWI of het is anders ( of zoek experiment 2 en je ziet het naam dan ook)
-oke ik begin eigenlijk met z'n verhaal omdat ik als ik me verveel altijd zoeits bedenk van ontmoetingen dusjaa lees gewoon :) en deze verhalen kunnen ook echt verhalen worden zoals verder hoofdstukken maarjah ik weet niet of ze interresant zijn

Eva Pov.
Ja Yes , we hebben net de vliegtuig niet gemist ! Wie ik bedoel met 'We' ? Nou dat is Shania( Shanaja) en ik (Eva)
Het is zomervakantie en ik mag eindelijk -Na lang sparen- eindelijk naar Amerika . Guess Why ??
Ik ben van plan om Dylan O'Brien te gaan stalken ,nouja niet echt stalken gewoon naar die Cons gaan enzo . Ookal moest ik daarvoor superveel betalen . En Shania? Die gaat gewoon mee als mijn slachtoffer en gezelschap,bovendien gaan we Amerika ook bekijken hoor .
En nu zitten we dus hier ... 10 uur lang in het vliegtuig. Op dit moment ben ik bezig met mijn ipad. '' Eva jij bent echt dom eh " zit Shania tegen mij te zeggen na een discussie van iets . Ik zucht diep en geirriteerd . Ik trek mijn sweather uit en daaronder had ik een t-shirt met "I <3 Dylan O'Brien So Much " . Zelfgemaakt natuurlijk om zijn aandacht te trekken ... Ah ik ben nu moe waardoor ik snel in slaap val

Shania Pov.
Nadat die mens in slaap is gevallen . Checkte ik nog ons YoutubeKanaal . Maar opeens kreeg ik een baddass idee. Ik ga op Eva's gezicht een moustache tekenen en dan een foto trekken , o wat zal dat lachen zijn . Terwijl ik haar gezicht beteken ,zie ik opeens een gezicht die zo bekend staat . Hmmm wie is dat toch , wacht nee dat kan niet dat ,het is Daniel O'Brien of was het toch Dylan??
Ik keek naar wat hem toe waardoor hij naar mij keek van "Cool work Sis" en die gast naast hem Dylan strawberry of sprayberry ?? van "Da**q Are you doeing" . Ik liet mijn voldaan glimlach zien waardoor die ene grinnikte en de andere hoofdschuddend lachtte . Man Eva mist veel ze .
Ik besloot haar wakker te maken ..Eva Eva " SHmiegelB**tch Wake up i have a suprise" " Hmmm ,Shut up , I trying to sleep Grrrm " en ze wuifde met haar hand.
Ik liet mijn Baddass face zien en schudde haar wakker alsof ze een aarbeving meemaakt...

Eva Pov.
Ik werd afgeschud alsof ik een aardbeving meemaak ..
"AAAGGHH YOU SHMIEGGEL I GOING TO KILL YA GRRRRR COME YOU LITTLE SHMIEGGEL" Roep ik kwaad door de vliegtuig .
"waarom moest je me zonodig wakker maken we hebben nog *ik keek op de klok * 5 uur lang " vervolg ik .
" Ten eerste kijk eens in de spiegel en dan naar rechts van je ,je zult helemaal flippen." zegt ze alleen maar .
Ik Nog Slaapdronken naar de Speigel kijken .
"Shaniaa!!!..." zei alleen maar zich kapotlachen . En dan keek ik toch naar Rechts . En daar zat HIJ met ZIJN alleen Zijn Bekende lach : DYLAN O'BRIEN met Lil Dyl mij vierkant uit te lachen " OhMyGoodness , I am Dreaming" ik jammer en kijk zielig naar Shania " Nah you don't Muhahhaaha" Zei ze kwaadaardig en toen realiseerde ik me zich weer dat ik nog steeds een moustache op mijn gezicht heb .
Ik lachtte Scheef naar Big Dyl en Lil Dyl waardoor ik nu zie dat Arden en Holland er zijn.Zij kijken me eerst raar aan en lachen dan mee met de anderen " Oh God my life is one big Shit.. Snel sneldde ik naar de toilet om mijn gezicht af te wassen en andere mensen in de vliegtuig keken me ook raar aan en lachtten dan .. "Fijn vernederd door een vliegreis . Why Me WHy !!" " Because you are a randomly unicorn Eva" Hoor Ik shania roepen . " Haha No " lach ik sarcastisch terug .. voor de rest van de reis zat ik een conversatie te voeren met de Cast en selfies te trekken.
Dit waren mijn beste 10 uur van mijn leven
-A/N niet gebeurd he -

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen