Foto bij Lilith Eloise Nachtschade

Lilith Eloise Nachtschade
''The past is in the past.''

Lilith Eloise Nachtschade
''The past is in the past.''
[/15]







Betekenis naam: Lilith: Nacht
Eloise: Zon
Nachtschade: Dit is de familie achternaam.

Geslacht: Vrouwelijk.

Leeftijd: Ze is achttien jaar oud.

Wijk: De verjaagden.

Uiterlijk: [FC: Sasha Pieterse] Lilith heeft halflange, die tussen lichtblond en donkerblond in zitten. Deze lokken hebben slag. Soms heeft ze het in een hoge staart, vlecht of knot. Maar meestal hangen ze gewoon los over haar schouders. Ze is niet heel erg lang, integendeel. Lilith is 1 meter en 66 centimeter lang. En op een of andere manier irriteert dit haar wel. Aangezien iedereen op haar neerkijkt. Toch wilt ze geen hakken dragen. Marteltuigen, noemt ze die dingen. Dus nee, je ziet haar nooit en ten nimmer op hakken. Haar ogen hebben een grijzige en blauwe kleur die stormachtig lijkt en al deze je erg kil aan kunnen kijken. Al ze meestal vrolijk staan met een twinkeling erin. Om deze ogen zitten donkere, lange wimpers waar altijd een laagje mascara op komt. Ook draagt ze meestal eyeliner en donkergrijze of zwarte oogschaduw, hierdoor lijken haar ogen wat feller. En vallen ze meer op. Liliths haar lippen hebben een zacht rode kleur. Meestal zit hier rode of zachtroze lippenstift op. Haar huid is licht, en wordt ook niet zo snel bruin.

Innerlijk: Als er iemand sarcastisch kan zijn dan is het Lilith wel, de meid trekt zich vaak niet veel aan van anderen hun gevoelens. Zelf toont zij haar pijn en verdriet ook niet, waardoor het lijkt alsof ze een hart van ijs heeft. En dit is totaal niet zo. Voor haar ouders dood toonde ze het wel, maar na dat is ze veranderd. Het is bij haar gewoon dat ze mensen niet leuk vindt en sarcasme haar enige aanval is, meestal.
Ze kan redelijk snel boos worden en dit probeert ze weg te bergen. Alleen lukt dit meestal niet. Hierdoor komt ze wel wat agressief over vooral met haar niets-praten-gewoon-aanvallen—theorieën. Want dat komt omdat ze geen geduld heeft. En dit zal ze ook nooit gaan krijgen. Simpel. Vaak probeert ze het wel, maar negen van de tien keer faalt ze en dan vindt ze het tijdverspilling. In die manier is ze doel bereikend. Lilith wilt altijd haar doel bereiken en wanneer ze dit niet doet vindt ze het zonde van haar tijd.
Lilith is een slimme meid die weet hoe ze mensen moet bespelen, wat haar sluw maakt. Ze is manipulerend en geeft niet erg veel om wat je daar van vindt.

Maar er is ook een kant van haar die weinig mensen weten. Enkel vrienden komen bij deze kant en je moet ook erg lang wachten tot je hem zal vinden. Want bij mensen om wie zij geeft is ze een vrolijk en lief meisje met wie je de grootste lol kan beleven. Ze is ook iemand die je kan vertrouwen, en als jij een van haar vrienden bent, zij ziet dat er wat is dan veranderd ze in de zorgzame vriendin die je wilt helpen en naar je zal luisteren. Want zoals eerder vermeld; gevoel heeft ze. Ze kan er niet tegen als ze ziet dat een van haar vrienden verdriet heeft, dan voelt zij zichzelf ook slecht en zal ze er veel aan doen om die vriend weer blij te maken. Want op sommige gebieden kan ze zo onserieus zijn als een clown. En dan zul je de oprechte lach van haar horen en zien. Soms heeft ze de concentratie van een zeeanemoon wat dus heel erg klein is.
Lilith zou enkel bij haar vrienden zo nu en dan haar hart uitstorten, maar dit is heel soms. Verder houdt ze dit gewoon voor zich, het is toch niet andermans zijn zaak, en daarbij; wie zou haar gezeik aan willen horen? Ze heeft soms het gevoel alsof ze minder waardig is dan anderen en dan vindt ook zij het moeilijk om haar tranen binnen te houden, hoe erg ze dit ook probeert.

Waar hij/zij goed/slecht in is: Ze is een talent in manipuleren en ook erg gevorderd in stilletjes besluipen en rennen. Lilith kan niet zo goed geduld houden en ook niet zo perfect haar woede controleren.

Geschiedenis: Lilith leidde een goed en rustig leventje bij haar ouders en oudere broer. Dit bleef zo tot het moment dat ze een jongen leerde kennen, Toby. De jongen zat bij De Verjaagden, maar dit maakte Lilith niets uit. De twee kregen een relatie en toen haar ouders dit ontdekten hebben ze Lilith het dorp uitgejaagd. Toby is niet veel later vermoord door hen.
: --

Extra

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen