Foto bij donderdag 12 maart

Donderdag 12 maart 2015 20:11 uur

Op het moment is het reclame bij gtst. Ik ben echt moe dus sorry als dit kort wordt.
Vanochtend om 9 uur begon mijn les. Geschiedenis. Daarna wiskunde, Duits en toen begon de hel. Gym.
Ik ben niet echt een sportpersoon, maar ik klaag niet over dat ik niet wil. Gym valt wel mee met 2 aardige docenten, 1 stagiere en een zwangere docent dus. Maar we hebben sportoriëntatie, 3 weken lang aparte sporten doen. Vorige week vlot bouwen, maar ik viel in het water hahaha. Ons vlot was verkeerd om en dat was niet mijn schuld. Het hele verhaal staat bij mijn offline story. Dit zal ik wel extra plaatsen. Het is vorige week donderdag geschreven.
Volgende week mountainbike valt ook wel mee. Beetje vies enzo maar dat gaat vast. Alleen deze week was het tijd voor bootcamp. Bootcamp is datgene wat "obese" met mensen doet. En wat het leger zijn mannen aandoet.
Het is dus ontiegelijk zwaar. Opdrukken, hardlopen en band sjouwen. Fietsband trekken met weerstand etc. Het was echt lastig.
Daarna 2 tussenuren, dus naar de speeltuin XD en daarna naar de poiesz. En toen de logboek bespreking bij TeHaTex. Saai. Een uurtje afgekraakt worden. Leuk.
Daarna dansen. Gelukkig niet veel doen. Een beetje bandana knippen en armband. (Zie foto).
Heb nu een roze panter pyjama broek aan en een zwart shirt met love erop. En dan die bandana en armband. Gangster haha.
Nou dit was het wel. Op het moment is foute vrienden er op en mama is bijna thuis van werkoverleg. Helaas... *aapje die zijn handen voor de mond doet*
Doei xxx en tot morgen.

Tijd: 20:41.
Batterij: 51%
Stemming: 5 (vooral moe)

Reageer (1)

  • CreativeGirl98

    ik kan de foto niet zien, of ligt dat aan mij?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen