Foto bij 08. Jaimy A. Wright

Ik zat de volgende dag in mijn zetel, vanavond gingen Joshua, Rosa, Tedd en ik uitgaan. We hadden het gisteren beslist we hadden nog eens nood om te gaan feesten. Maar op deze moment verveelde ik me. Joshua kwam straks eerst mee eten en dan vertrokken we van hier uit naar DreamWave onze favoriete uitgaansplek. Zou die Harry al geantwoord hebben? Ik pakte mijn laptop en vulde mijn wachtwoord in. Het wachtsymbooltje verscheen en ik zuchtte. Die rotte laptop is zo traag. Het werd tijd voor een nieuwe. Toen hij eindelijk was opgestart opende ik Twitter. Ik opende mijn DM's en zag er eentje staan van Harry. Ik opende het. Hey Jaimy, it's funny you don't know us but no worry its not a shame ;d. I had to think about a good song but I think that Where do you belong. A good song is. So let me know what you think about the song. Harry Ik grijnsde en drukte op de link van het liedje. Het was een video met foto's en Lyric's.

Het liedje was afgelopen en ik had een glimlach op mijn gezicht het was echt een mooi liedje. Wie van hun zou Harry zijn? Ik opende een nieuw tabblad en type Google in. In Google typte ik dan Harry Styles. Ik kreeg veel pagina's maar deed Wikipedia open. 'Harry Edward Styles.' Mompelde ik. 'Eenentwintig jaar dat is maar een jaar ouder als mij.' Toen ik heel de pagina had gelezen bedacht ik me dat ik die Harry Styles wel wou leren kennen. Ik deed mijn ander tabblad open en begon een bericht te typen. Hey Harry, The song was amazing. I think its about you guys traveling the world and missing home. Really beautiful. Do you have a picture? Then I can see your pretty face ;3. Greet Jaimy

Ik grijnsde, ik was al aan het flirten met een beroemdheid. Ach ja, misschien was hij wel knap, de foto's die ik gezien had leken me al wat ouder. Ik zette mijn laptop terug af en begaf me naar de keuken. Ik opende de ijskast en zag dat ik nog naar de winkel moest gaan voor groeten. Ik zuchtte verveeld en liep naar de hal waar ik mijn schoenen aandeed. Ik liep rustig naar buiten en de zon scheen op mijn huid. Ik wandelde naar de winkel en pakte een rode paprika en een paar wortelen. Na het te hebben betaald liep ik terug naar huis en begon ik te koken.

Het was zes uur en de bel ging, ik liep naar de deur en Joshua stond voor mijn neus. 'Hey broer.' Zei ik en gaf hem een kus op zijn wang. We liepen naar binnen en begonnen direct te eten. 'Dus ga je vanavond Rosa kussen?' Vroeg ik en zette de borden in het afwasmachine. 'Weet ik niet.' Zei hij. 'Oh kom op jullie date was geslaagd.' Zei ik en ging voor hem staan. 'Ja dat wel maar ik weet het niet zo goed.' Zei hij en begon te blozen. 'Heb jij nog iets van die Harry gehoord?' Vroeg Joshua. 'Ja hoor daar straks nog.' Zei ik en grijnsde. 'En nu niet meer?' Zei hij lachend. 'Weet ik toch niet.' Zei ik en draaide met mijn ogen. 'Wacht.' Zei ik en opende mijn Twitter. Ja hoor hij had geantwoord. Ik opende het bericht. Hey Jaimy! Thanks and yes its about that ;d. And ofcourse I have a picture, here he is. Now you have to send me one to ;3. Do you have any plans today? x Harry Ik grijnsde. Ik opende de foto en wow wat was hij knap. 'Mh, je bent aan het kwijlen zus.' Zei Joshua lachend. Ik grijnsde. 'Maar kijk hoe knap die wel niet is.' Zei ik en liet de foto zien. Hij begon te lachen. 'Kom dan gaan we ons aankleden.' Mompelde hij en verdween richting de badkamer. Ik ging eerst nog antwoorden. Hey Harry, you're looking good ;3. Here is a pic of me. And I'm going out with some friends. You? X Jaimy Ik grijnsde en drukte op verzenden. Daarna haastte ik mij naar mijn kamer en pakte er een zwart kort kleedje uit mijn kast en liep daarna naar de badkamer en kleedde me om. Ik kamde mijn lange haren en deed make-up op. 'Je ziet er weer prachtig uit.' Zei Joshua lachend. Ik grijnsde en we liepen naar beneden.

We kwamen aan op het feestje. Ik pakte al direct een wat drank en begon te dansen met Tedd en Rosa. Joshua was al snel weer drank gaan halen. Oh wat hield ik van feesten. Al snel werd alles vaag. 'Kom dan gaan we nog naar mijn huis, daar staat ook drank!' Riep ik Rosa haar oor. Ze grijnsde en we liepen met z'n vieren naar mijn appartement. Ik haalde de wodka en Whiskey boven en gaf de fles wodka aan Tedd. Ik opende de fles Whiskey en begon te dansen en dronk wat van de fles. Rosa was het aan het filmen. Ik grijnsde. 'Kom hier bitch!' Riep ik lachend. Ze filmde hoe we aan het dansen waren en dronk ook van de fles. Ik plofte neer op de zetel en grijnsde. 'Voila gepost nu weet iedereen hoe dronken we zijn.' Giechelde Rosa. Ik grijnsde en duwde haar van de zetel af en Joshua ging haar helpen om op te staan maar toen lagen ze weer op de grond. Ik gierde het uit. Dit was de beste avond ooit.


Sorry dat ik zo lang niet meer heb geschreven ;s.
Ik ben volgende week naar zee dus daar is ook geen internet maar als het terug school is heb ik weer tijd.
Groetjes en liefs Femke x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen