Foto bij Hoofdstuk 12 ~ O3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • LoveIron



    Omg! Dit is niet goed, denk ik dan. Ik wil nu echt weten wat er gebeurt, maar ik vrees dat ik eerst een oplader moet gaan halen! Maar nogmaals, omg, dit is echt niet goed voor Charlie CHARLIE WAT DOE JE TOCH! Ik wou dat ik hem nu kon troosten echtwaar!
    Kudo!
    x

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Liedje: I work out - lmfao (Of hoe dat liedje ook mag noemen) .... Oh nee grapje he! Mag daar niet meer lachen want ik heb een slecht voorgevoel en heel misschien is Charlie net mijn lievelingspersonage. Maar als ik emotioneel ben, lach ik om de domste dingen (of klap ik volledig dicht maar het eerste in dit geval)
    Charlie toch!! ;( Kom maar een weekje bij mij wonen, ik kan jou wel leren ontspannen. Ik ben nog nooit in een fitness binnen geweest en mijn pogingen om te sporten eindigen altijd na één rondje lopen. Wijze woorden van tante Kaat: Sporten is gezond als je dat matig, te veel en te weinig is nooit goed!
    En ik ben niet klaar voor het volgende hoofstukje. Ik weet niet hoe ik mij moet voorbereiden. Hoe moet ik mij hierop voorbereiden, Nina? Ik zal al maar zakdoeken gaan zoeken ....
    Snel verder!

    9 jaar geleden
  • FroIIo

    Nooooooo! Halverwege volgende week pas? Waarooooooom!!! Ik wil het NU weten! Nu ga ik tot halverwege volgende week piekeren!

    Oh bah, wiskunde. Hatelijk vak.

    9 jaar geleden
  • Chantilly

    Die laatste zin. Serieus. Met een zin maak jij een cliffhanger.

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    Ik denk niet dat drie uur aan een stuk zo sporten goed is
    Veel succes nog met wiskunde en have a nice day!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen