Foto bij Recognition - 09

Ola liefjes,

Woehoe, wel drie reacties vorige keer, daar word ik echt blij van! :D Dus tijd voor een nieuw stukje! Zijn jullie al trots op me dat ik nu zo trouw post? ;)

@ Luckey, I know, ik vind het ook erg knap dat ze dat volhoudt. Maar ja ze moet wel he, ze moet geld verdienen nu en geen mannen verslinden :p. En geloof me, hij is geen mr. perfect. Ik heb een pest hekel aan perfecte personages

@ yourfriend, geen seks na hun werkafspraak nee? De flinke spanning kan je hier onder analyseren, viel het mee of tegen? ;)

@girlicious Nee meneer Roberts is niet als cute te omschrijven nee. Ik gok dat meneer Roberts het ook niet kan waarderen als hij cute genoemd wordt :p. Je hebt misschien een kleine obsessie, dus heeeeel misschien dat ik ergens nog een klein vleugje RemcoRalf (ik lees altijd Remco Kalf xD) toe kan voegen ;).

Ben benieuwd wat jullie vinden! :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Luckey

    XD
    Ik moest mr iemand een naam.geven
    En klopt
    Niemand is perfect
    Ook al zien ze er goddelijk uit

    Wat wilt die echt!
    Hij os nog vermoeider als me stage!!
    En dat is al vermoeiend
    Ze krijgt die klus wel
    Met die gestoorde naast der on.de lift

    Snel verder please

    9 jaar geleden
  • Girlicious

    Inderdaad leuk dat je altijd terug komt op onze reacties. Zo hebben we een gezellig gesprekje met elkaar door de story door :)

    Ik snap het. Zo'n stoere zakenman wil niet 'cute' genoemd worden maar ergens is hij het gewoon. Leer ermee leven meneer Roberts. Ik vind al snel dingen,of mensen in dit geval, cute! (A)
    Obsessie? Ikke? Voor RemcoRalf? Mwoaaa
    Misschien wel ja haha
    Ik wil hem claimen.!! Gaan we later trouwen en kleine RemcoRalfjes krijgen!
    Haha misschien is Kalf wel zn achternaam. Kan altijd natuurlijk
    En je weet idd niet of ze met elkaar in bed belanden of niet. Mays kennende gaat het gebeuren maar Meneer Roberts kennende laat hij haar nog even zweten en moeite doen :)
    Denk dat die nacht nog even op zich laat wachten. Dènk ik...
    Hahahah maak JIJ het niet te laat May?
    Petertje gaat wel naar huis maar maak JIJ het niet te laat met die hunk? Met die cutie (gash wat ben ik badass, noem hem nog steeds cute haha)

    Kudo!
    Snel verder!

    9 jaar geleden
  • yourfriend

    oke met zo'n spanning neem ik mijn woorden terug. Misschien hebben ze toch wel seks na de afspraak. Met die lading in de lift hadden ze elkaar net zo goed daar al kunnen aan vliegen. Maar met jouw verhalen is niks zeker. May kan zich ook net zo goed proffecioneel kunnen houden tot dat ze bezwijk!
    Ik ben benieuwd!!

    Oh en super leuk dat je op me reageerde!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen