Foto bij Recognition - 10

Tijd voor een nieuw stukje! :D Ik wil jullie weer bedanken voor jullie lieve reacties! Ik reageer graag op jullie, omdat ik echt heel veel voldoening uit die reacties haal, dus jullie graag wil beantwoorden. Ik probeer tegenwoordig ook elke dag te schrijven, zodat ik jullie elke dag een stukje kan geven :). Ik ben gewoon super benieuwd wat al mijn lezers vinden! Verder had ik een vraagje, volgende week ben ik super druk voor ongeveer 7 dagen achter elkaar en ik weet dus niet of ik dan kan schrijven en dus kan posten. Hebben jullie liever dat ik nu iets minder vaak post en daarmee een voorraad opbouw voor volgende week of liever dat ik nu door post en we volgende week wel zien?
Afijn een nieuw stukje, let me know what you think! :D

@Luckey, haha ja oké dan klinkt mr perfect wel goed ja haha. Ach zo gestoord is hij toch ook weer niet? Oké misschien een beetje verwarrend, maar ik bedoel hij is super lekker?

@Girlicious: Bedankt voor je melding dat ik in de top stond, super leuk! :D Haha nee dat wil hij inderdaad niet. Maar je durft wel hoor, meneer Roberts cute noemen ;). Bij dezen heb je Remco Ralf Kalf gedibst, speciaal voor jou.

@yourfriend: Ah leuk dat niks zeker is in mijn verhalen, ik wil niets liever dan onvoorspelbaar zijn haha! Ben altijd super bang dat dat niet lukt. Ach het etentje is nog niet eens begonnen en de spanning is er al, we gaan zien waar het toe leidt!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • yourfriend

    Leuk stukje, natuurlijk iers minder spanning maar er kan niet altijd maar spanning zijn.
    Ik vind meneer Roberts wel echt onweer sraanbaar ik heb echt beeld voor me. Rrrrrr!

    Maar uh er staat een typfoutje in het laatste stukje, bedrijfspolicy.

    9 jaar geleden
  • Girlicious

    Super leuk! Dat je antwoord op onze reacties. Niks maakt een schrijver zo blij als reacties en kudos!! Maar je verdient ze allebei!

    Hahaha ik ben gewoon badass. Hij is cute. En daar moet meneer mee leren leven
    Niet cute als in 'aawh wat ben je schattig. Ik wil je in je wangetjes knijpen' maar cute als in :9~
    En omdat hij een mysterie is en super droog
    Moet die chauffeur perse die drie stappen nog rijden omdat meneer niet wilt lopen? Hahaha
    Dacht dat ik lui was :P
    Yeahhh RemcoRalf Kalf is mineee!!! (baby)
    Whoehoee!!
    Kijk maar wat je doet moppie. Je kan ook een middenweg zoeken. Dat je om de zoveel dagen een stukje activeert. Maar mij maakt het helemaal niks uit. Ik kan lichtelijk afkicken en daarna doodgegooid worden met voorraad maar het omgedraaide mag ook (A)

    Kudo!
    Snel verder!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen