Foto bij Hoofdstuk 12 ~ O4

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Vega

    Merkt zijn vader ook niet? Ergens is dit wat ondoordacht van hem.

    9 jaar geleden
  • Kattris

    OMG IK ZOU PRECIES HETZELFDE DOEN DIE MOFO STEELT GELD VAN TAM EN SHIT EN IK SLA HEM EN OMFG IK BEN ZO BOOS DOOR DIE VADER GO CHARLIE. TAM NIET MET HEM TROUWEN PLZ IK STA HET NIET TOE, EN WET VAN MURPHY MY ASS IEDEREEN MOET GELUKKIG ZIJN KAY?

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Ik leef nog! Maar dit gaat zo mislopen! En ik wil niet dat het misloopt maar ook weer wel want ik weet gewoon dat jij al die drama ongelofelijk mooi gaat weergeven! Ik ga hier echt van wakker liggen vannacht!
    Ik ben echt geneigd om te denken dat William binnen gaat komen maar aangezien jij nogal vaak verassend uit de hoek komt, ga ik nog even zwijgen!
    Charlieee, niet slim wel ontzettend lief! Charlie heeft echt een unieke band met Tamara. De manier waarop hij haar beschermd, alsof hij meer van haar houdt dan van zichzelf. Heart melts every time!!!
    2/3 al! Nu ga ik zeker niet slapen! Dat is nog eens slecht nieuws! :'(
    Maar toch snel verder.... want ik hou nog steeds zoveel van dit verhaal! (flower)

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    En toen kwam William binnen…
    Nee ik hoop iets minder erg
    En ergens heb ik zin in drama

    9 jaar geleden
  • Hephaestus

    IS DIT WAT IK DENK DAT HET IS?
    Ik hoop zeer voor iedereen hier dat het Ryan is die de kamer binnen komt op een wit paard prins op het witte paard, get it? Hehehehe om Jess tot zijn Princes te bekronen. Dat vindt ik een veeeeel beter idee dan dat William binnenkomt. En dan vraagt hij haar ten huwelijk met zo een mooie ring met een bloem erop gegraveerd, want ja, ze is een muurbloem ^^.
    EN TWEE DERDE? DAT VINDT IK NIET LEUK. I WANT MORE. YOU BETTER HAVE SOME GOOD RYESS SCENES OF IK GA JE FORCEN EEN PAAR RYESS ONESHOTS TE SCHRIJVEN. HEHEHEHE.
    Maar of ik klaar ben voor drama... IS DIT NIET AL GENOEG DRAMA? JEEZ IK GA JE TOT DRAMAQUEEN BEKRONEN. Niet dat je zelf een drama queen bent, maar je de Queen bent van Drama schrijven. Anyways, you get what I mean. Maar opnieuw, zolang er maar #Ryess is en Tamara niet heel zielig in de sloot valt ofzo ^^.
    Trouwens, ik hoop dat je door hebt dat ik Cave/Ilona ben, aangezien ik een nieuwe username heb ^^ wel jammer tho dat Delevingne zelf bezet is, daarom is de l een hoofdletter i. Niet doorvertellen hoor ^^
    Maarja, snel weer een nieuw hoofdstukje erop zetten dan maar ^^. Zolang er maar niemand dood gaat en Ryess niet - niet bij elkaar komt vindt ik het allemaal best ^^ Behalve William, die mag van mij best wel in een hele diepe dikke put vallen en zijn stomme trouwring met zich mee nemen
    xo

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen